- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
K1nG HuNp #10311 üzenetére
"A közelmúltban egyetemre került infósoktól (főleg mérnök/programtervezőktől) kérdezném, hogy mennyi programozási tudással indultatok? Ha kevéssel akkor most milyen a helyzetetek?"
Kitalálom: most a kevés tudásnál tartasz
Az egyetemet végig lehet azzal bohóckodni annyival is, de ha munkát is akarsz találni, akkor feküdj rá a témára önszorgalomból, hogy mire végzel, legyenek használható alapjaid.
"Az ECDL vizsgák érnek valahol valamit?"
Ha programozóként akarsz elhelyezkedni, akkor kb. annyit, mint a másodikas iskolai farsang jelmezversenyén elért ötödik hely: tulajdonképpen szép eredmény, csak már teljesen más súlycsoportban vagy (leszel).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10311 üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest