Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
spawn5
csendes tag
van még kérdés. Ha netán sikerült kitalálni, melyik nelvet is választom, progit honnan tudok leszedni hozzá?
-
spawn5
csendes tag
Na ez mind szép és jó, de melyik az a progi, aminek van egyszerű, és később majd komoly verziója is. Nem szeretnék abba a hibába esni, mint egy korábbi ember írta, hogy basicban tanult, én nem tud átálni. Tehát a következő a kérdés: létezik-e olyan progi, aminek van továbbfelylesztatt változata is. Mint pl. egy zenelejátszó. Szinte minden ugyan az, csak kicsitt több a beálítási lehetöség, de ha ugyan oda kattintasz, ugyan az történik, csak az ujabbal esetleg tudod a zenéket keverni. Remélem sikerült eléggé világosan fogalmazni.
-
spawn5
csendes tag
Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok. Csupán egy kérdésem lenne még, mi a kölönbség ebben a rengeteg programnyelv között? Ja a címeket természetesen meg fogom nézni, csak még nem volt rá időm. Egyébként az alapokat arra mondtam, hogy láttam már programorást, tehát nem ugy fogok belekezdeni talán, mint egy ovodás egy regénybe, hogy még a betüket sem ismeri. Ismétlem talán.
Vegyük úgy, hogy már elkeztem az első osztályt.
Gondolom ehez kell valami érzék is. Ha valakinek nincsen, az mennyi idő alatt derül ki? És egyáltalán hogyan? Érdekelni éredekel persze hiszen akkor minek keresnék olyan címeket, ahol ilyen jallagű szakirodalmat lehet olvasni.
Van egy ismerősöm, aki egyböl a Delphivel kezdte, persze ő iskolában. Ez annyira más lenne?
Ha elkeztem mindenfélekeéppen lesz még kérdésem gondolom. És a szavadon foglak, hogy ''Ha lesz új kérdése, arra is válaszolni fogunk legjobb tudásunk szerint. ''. Tehát majd még írok.
Kössziiiiiiii!!!
Mindenkinek.
Egy kérdésem lenne még mi az az off ill. on. Nem az a kérdés, hogy mit jelent, mert azt én is tudom, hanem hogy itt mit jelent? -
spawn5
csendes tag
A programozási alapokat talán sikerült elsajátítani egy szoftver üzemeltető tanfolyamon. De tényleg csak az alapokat a visual basic-ben. Ebben talán már nem lesz gond. A kérdés a következő, hogy hol vannak online helyek, ahol lehet valamiféle könyvet találni erről a témárol?
-
spawn5
csendes tag
Még nem tudom, milyen progtamnyelv. Mit tanácsoltok? Ja és az elmélet miben különbözik a gyakorlettol? De ha ennyire kiváncsi vagy akkor gyakorlatilag.
-
spawn5
csendes tag
Hello!
Olyan oldalakat ill. könyveket, könyvcímeket keresek, amiböl az alapoktol meg lehet valamilyen szinten tenulni programot írni. Persze nem gondolok nagy dologra. Először csak apro progik írására. Ebben kérem a segítségeteket.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest