Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Az.
Ami a Postgres-t illeti, tegnap inkabb megbutykoltem a tablat feltolto progit, hogy a lekerdezesnel kihagyhassam a distinct-et... ezzel hazavagtam az egyik funkciot amit amugy is csak en hasznaltam, es nyertem 2 masodpercet... igy most lenyugodtam egy idore (lustasag rulez)... :)
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
Megin' egy Intel-AMD flame? :) ... En pl ket honapja keszulok atterni Postgres-re, es ahogy kozelegnek a vizsgaim, ez egyre inkabb aktualis... My alatt, ~150 megas tablaban (kb 1M sor) egy atlagos lekerdezes 2.5-6 masodpercig is eltart. Mar ha a ramban van a tabla... Igy majd benchmarkolok egy jot, nemar' hogy ez Postgres alatt 12-18 sec legyen...
Apropo, par napja csak ugy magatol elszallt, fel napot allt mert nem volt kinek beirnia hogy repair table (most beraktam cron-ba, de milyen megoldas ez)... Igy szamomra az autovacuum az ero sotet oldalan igencsak erdekesnek tunik... ;]
Aktív témák
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest