Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
Umbrella
tag
hja, pont a napokban szoltak nekem is, hogy dugjam de, mert igy nem stabil a gepem (asszem rudi emlitette meg, a Videokartyas forumban valamelyn temaban).
De nekem eddig is ment alapfeszen 3200+ on a 2500'' as bartonom enelkul, es talan egesz palyafutasa alatt, 1x nem fagyott ugy, hogy ő lett volna a hibas :D
(ergo : nem windows) -
maniac
senior tag
Az a 4-es csati ami :: nez ki, siman csak arra van hogy stabilabban tudjon feszt adni a procinak, nelkule is megy - legalabbis AMD fronton ;]
NO FLAME ! -
Ijk
nagyúr
Az én abit lapomon is van ilyen csatlakozó. Nemkötelező rákötni a tápot, anélkül is megy a gép, de ha van a tápodon akkor csatlakoztasd. Nem árthat.
-
gado
tag
Helo
Nekem az alaplapomon nincs ilyen, tápon van.(Ment a gép a régi síma ATX tápommal is) -
macy
addikt
Sziasztok!
Az alaplapomon van egy tápcsatlakozó, elvileg a processzorhoz.
Mire jó ez? :U
Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs