- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
törölt tag
Amikor (anno) számított is a szinkronban járatás még 1%-ot sem jelentett teljesítményben. Abba pénzt belefeccolni nem gazdaságos. A DDR3 viszont hosszútávon mindenképp indokolt sztem. (És szerintem az alacsony CL-értékek sem hoznak semmit, ha nem egy világraszóló tuning gépet akarsz építeni, az arra elköltött pénz többet hoz, ha procira költöd.)
2GB nem valami sok játékra. Kifejezetten kevés. Ha később bővíteni akarod, úgy jársz, mint aki most DDR1 ramot keres. DDR2-t majd nem kapsz. (Normális áron.)
RAM-hűtő? Az meg minek? A RAM "vasból" van, meg műanyagból. Nekem még soha nem panaszkodott. Egyébként sem egy őrült teljesítményfelvételű alkatrész. A DDR3 ráadásul kevesebbet fogyaszt, mint a DDR2. Inkább a hűtő árából vegyél egyel nagyobb procit, vagy még ramot.
(Esetleg most vedd meg a 4giga DDR2-t, ha a DDR3-mal nagyon kifutnál a keretből.)
Kicsit zavaros, de remélem eligazodsz rajta. -
törölt tag
Napjainkban ez már fasság. K7 idejében még így volt, ma főleg az IMC-s prociknál totál mindegy.
Egyébként meg van pl Nagy RAM-os topic (ma már csak olyan amilyen), van minden prociarchitektúrának saját topicja (K10, K10,5, Bulldozer, A64 X2 és sima, Yorkfield, Kentsfield,általános Core 2 van DDR2 és DDR3 topic is. Szóval erre már semmi szükség.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest