Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
HEllO zsolt1129!Most regisztráltam mert olvasgattam a topicokat.Megláttam hogy neked nem válaszoltak
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója