- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk #737 üzenetére
Én azt nem vágom, h. minek akarsz egy 10.000W-osat??? Én a 200W-os Lg Hifimet alig bnitom kihasználni, a legtöbb kakaó 20 as szint vlt, a 31-ből!!!! Saját Diszkót akarsz nyitni, v. mi??
Max felveszel 2 milkót anyádék, v. ha van sajátod akkor a sajátodra, és bedobod jelzálogba, aztán még az unokáid id fogják fizetni a hitelt!!Kb.:2090-ben!!
De honnan fogsz rá lóvét szervantani??
-
Balint133
aktív tag
válasz
Várjál csak a végfok 500e,+ még a trafó amit meg kell hozzá tekertetni?? az meg a másik nem tom mennyi pénz!!
Sorry h. nem voltam, nyaraltam! -
djyuri
őstag
válasz
Az még nem is olyan drága,ha készen van és még gari is van rá,meg tudja azt a teljesítményt,mint amit kérsz (10000W)
Pár hónapja voltam utljára a HI-FI Barlang nevezetü boltban a nyugatitól nem messze és épp volt nekik egy 2*800W-os végfokjuk...Csupán egy darab kapcsoló és egy visszajelző ledsor volt rajta...280k körül volt...Volt több típus is,de ez volt a legnagyobb...A márkát ne kérdezd,de nem marantz volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest