- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Május végén szeretnék egy új gépet összerakni elsődlegesen munkára. Webes szoftvereket fejlesztek (több böngészőben sok-sok lap, vpn, fejlesztői környezet, stb.). Másodsorban a kevés kis szabadidőmben azért szeretnék játszani vele, nem kell nagy dolgokra gondolni (pl. Terraria, Minecraft, Don't Starve, ritkábban World of Tanks). A gépet hosszabb időre tervezem, pár évig nem szeretnék újból rákölteni.
Monitor jelenleg egy Samsung SyncMaster SA300, úgy gondolom ezt nem kell most cserélnem.
Irányárnak úgy 200k-ra gondoltam. Rugalmas a határ, "csak" a spúrságom miatt nem akarok felesleges költségeket
Egy ideje olvasgatom a témát, így ez van most tervben:i5 4570
B85M Pro4
8GB ram
120GB 840 EVO SSD
WD 1TB Red
XFX 550W
Fractal Design házHa nem ez a ház, akkor N200 lenne, de ez a Fractal jobban tetszene. Ami biztos, hogy nem akarok egy nagy ATX-es házat, kisebb kompaktabb jobb lenne.
Ram-ból, csak az a biztos, hogy 8GB kellene. Azon túl semmi konkrét, maximum, hogy menjen a lapkák színéhez
A videókártyáról nincsen ötletem. Egy R9 270X-re gondoltam, mivel még szerintem ezt sem használnám ki. Olcsóbb kategóriában milyen vga lenne használhatóbb?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Építő/felújító topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest