Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A Revalations a nagy sikerű Assassin's Creed játékok következő epizódja.
Megjelenés: 2011. november 15.
platformok: Xbox 360, Playstation 3, PCA játék Ezio történetét viszi tovább és egyúttal le is zárfa azt, az 50-es éveiben jár a főhős. A helyszín Konstantinápoly lesz.
Új mozdulatokat tanul Ezio. Van egy új, zipline nevű rendszer is, amivel gyorsabban körbe lehet járni a várost.
Az eagle vision is fejlődik, ezentúl eagle sense a neve, követni lehet vele az őrök útvonlát is.
A játékban Altairt is lehet irányítani. Bővebb információ erről még nem derült ki.
A multiplayer rész is további finomításokon esik át. Új módok is, több karakter.A játék kreatív igazgatójával, Alexandre Amancio-val, készült egy riport. Beszél a játék feljesztéséről és a történetről is.
Az interjúból az alábbiak derültek ki:
Altair
és Desmondtörténete is a végéhez ér. Az egyszer megjelenő harmadik részben teljesen új főhösöket kapunk (Tehát, lesz harmadik rész). Pár szál nyitva marad még a Revelations befejeztével: a Minerva, Juno és világvége utalások. Ahogy közeledik a 2012-es év, egyre aktuálisabbá válik a franchise.Lezárul 2 főhős (Altair és Ezio) története. A Revelations minden ilyen szálat elvarr, lezár minden kérdést. Magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos Ezio a sorozatban, mi a pontos szerepe, milyen szerepet játszik ebben Altair és végül, hogy Desmond mit is keres a történetben.
UPDATE:
Elnézést az az előző infokért. Láthatjátok, Desmond nevét áthúztam, az ő története nem biztos, hogy le fog zárulni. Most olvastam az AC ogi honlapon, hogy Desmond története nem zárul le. Ennek hatására megnéztem a kreatív igazgatóval készült riportot és arról nem tett említést, hogy Desmond története is lezárulna.
Azért került bele az ellentétje először, mert akkor nem néztem meg a videót és megbíztam egy másik magyar oldalban, ahonnan az infokat szedtem. Ott ez volt leírva.-----------------------
Magyarországon várható Collectors Edition megjelenése is a cdgalaxisnál és az 576-nál is.
tartalom:
- a játék
- művészi album (artbook)
- zenei lemez, a játék soundtrack-je
- 3 speciális játékbeli tartalmat feloldó kód (1 single player küldetés, 2 multiplayer karakter)
- bónusz DVD, rajta egy Assassin's Creed film
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest