Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcl1981
csendes tag
válasz
Tündérke0330
üzenetére
Szerintem is nagyon jó a Wifi!
Nekem a hállószobában is van jel pedig 3 falon keresztul megy...jó persze akkor már elég gyenge a jel...de azért megy!!!
Persze fugg attol is fugg,hogy a rooter milyen eros jelet biztosítt...legalább is ezt mondák nekem
-
mcl1981
csendes tag
-
mcl1981
csendes tag
A roothoz meg annyit...hogy nem tudom hogy mukodne-e...mert nekem a szervizben nem tudták megcsinállni...mert azt mondja nem talállt hozzá olyat amivel meg lehet csinállni

Pedig én is szeretném a rootot...csak nem akarom ujra szervizbe vinni a kicsit
Ha valakinek esetled sikerul a rootolni a leirtak szerint a Pro duot...az irja meg
Koszike -
mcl1981
csendes tag
Koszike az infót...keresem az UnlockRoot v3.3 de nem találom...egyenlore

De majd megnézem...még valahol.
Ja es egy kerdes....ha esetleg elcseszném a rootot...megint...akkor szerintetek vissza tudnám rá rakni magam is az eredeti soft-ot???
Már egyszer próbálltam...mikor megjott a szervizbol...beleraktam egy MicroSD-t amin csak a soft volt...majd ugy teszek mintha bekapcsolnám...na de inkább irom igy...
Lenyomod a bekapcsoló gombot es a hangero gombot 1x-re...és tartod amig el nem indul a telepíto!!!
Na és most jon a...további kérdes....ha elcseszem a rootot...igy vissza tudom rakni...vagy marad a szerviz???
Koszonom elore is -
mcl1981
csendes tag
sziasztok...mindenkinek

Ha esetleg valakinek sikerulne rootolni a Prestigiót...kérem irja le ide ,hogy mivel és hogyan?!?
elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest