Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz bnorci71 #4746 üzenetére

Mi volt a hibakód? Mert az Arris képes több dolog esetén is hibára futni FW frissítésnél, leggyakoribb általában a kapcsolati hiba, vagy tápellátás probléma, mindkét esetben már érdemes a modemet cserélni, mert már nem 100-as, az viszont jó hír, hogy van rá frissebb FW még ennyi év után is, úgy látszik nem voltak annyira elégedettek sem a modemmel, sem a szoftverrel, itt sok a panasz rá.

Amúgy én cseréltettem volna már mert kapott rendesen az a modem, vagy egy ugyan olyanra, vagy egy 24 csatornás változatra, ilyen 32 csatornás környezetben amúgy is legalább egy olyat lenne érdemes kihelyezni, még egy 500-as nethez is.
    Ráadásul ha pl. táphibára fut ki, frissítésnél, akkor tényleg cserés, ugyanis az a szar belső tápos, tehát az egész modemet kell cserélni. Azt amúgy nem tudom, hogy azon van-e reset gomb, de ha még mindig ugyan az van kint, akkor érdemes egy resetet adni neki, hátha akkor le tud frissíteni.

• kabelmania27

félisten

válasz bnorci71 #4746 üzenetére

Amennyiben van kedved kísérletezni és rendelkezel F toldóval modem áramtalanítás után érdemes lenne az osztó helyére betenni majd visszakapcsolás után megnézni a hibás csomagok számát, ha régi a modem előtti osztó érdemes lenne cseréltetni a technikussal, előtte modem áramtalanítás után letekerni az F csatlakozókat majd vissza, ettől független lehet külső hálózatnál van probléma, ha zajbetörés van a környéken és közelben bekapcsoltak új mobil bázisállomást, korábban ex Vodafone területen a 466Mhz-es csatornánál fordult elő több javíthatatlan csomag, miközben a több letöltési csatorna rendben volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés