- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-01-18 15:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
idei első paketás küldés, meglepően gyors kb 26óra.
2025-01-09 10:14:33Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. xxxxx.
2025-01-09 19:54:24Csomagja megérkezett raktárunkba. Budapest, Ezred utca 1-3 B2/11
2025-01-10 01:22:04Csomagja megérkezett raktárunkba. Székesfehérvár, Levendula utca 12
025-01-10 07:14:27Már nagyon közel jár a csomagod! Előreláthatólag a mai napon kézbesítjük is a következő csomagpontra: Z-BOX Balatonfüred, Széchenyi út 55. (Tesco)
2025-01-10 12:19:37Csomagja átvehető. Z-BOX Balatonfüred, Széchenyi út 55. (Tesco) -
dellfanboy
őstag
kellett kuldenem egy L meretu csomagot pest-barany megye.
fox-ot neztem de vmi 4e ft felett lett volna a díj. kipróbaltam az mpl. csomagautomatába adtam fel majd onnan házhoz szállítás volt az opció 3e ft-ért jó volt. ha esetleg vki sokalná a fox díjat mpl csomagautomata lehet opció. ahogy nezem nekem 30óra alatt leszállították, ráadásul ma- szombaton kézbesítették.
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
mi most a legolcsóbb módja ha házhozszállítással szeretnék egy cipősdoboznyi csomagot belföldöl elküldeni? ahogy nézem fox 3e ft felett lenne.. ez a csomagnet/fürgefutár olyasmi közvetítő mint autóbiztosításoknál a netrisk?
mpl-nél nincs olyan, hogy automatánál feladok és házhoz szállítják?vagy csak én nem találom?
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
ahogy kivettem az automatabol, foto v akar video,, aztan ugyfelszolg , hogyezmegis mi???
-
dellfanboy
őstag
delbe landolt a csomag, szoval ausztria gls 3 munkanap. tracking kicsit erdekes volt. de minden hianytalanul megvolt
-
dellfanboy
őstag
en most kedden, ausztriaba.
erdekes modon laptopon nem talaltam meg ezt az opciot. telefonon probaltam irni nekik messengeren, es akkor sikerult mint eseti csomagfeladas feladni.(telefonon keresztul)
kedden 13.39kor adtam fel az automataba erre szerdan delben csorog a telom, hogy jonne 1 futar felvenni a csomagom. mondom neki mar tegnap feladtam az automataba... mondja a futar ok. erre gondolom elment az automataba es feladta oremelem az, hogy a csomag megerkezett a depoba azt jelenti, hogy mar a celorszagba van, jo lenne ha ma landolna mert ha ma nem, akkor csak jovo7 szerda... es mar varjak a csomit.nagyon.
mondjuk az utolso kettonel nem ertem miert nem irnak telepulest, melyik depoba erkezett meg es hol van a kozponti eloszto.(XXXX-eket en irtam a telepules neve helyetT)
igy all most a statusz
2023.12.22.01:47Csomag megérkezett a depóba.
2023.12.20.21:38Csomag beérkezett a csomagelosztó központba.
2023.12.20.12:52A csomagfelvéve.XXXX
2023.12.20.08:11Felvételi megbízás a futárnál.XXXXX.
12.19.16:45Csomagcímkekinyomtatva.xxxx
2023.12.19.13:31Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére. -
dellfanboy
őstag
mi a legolcsobb modja 1 ciposdoboznyi cipo+fuszereg+negro+cigaretta (ha jol tom200szal a limit)ausztriaba valo csomagkuldesehez. nezem a dpd oldalat de tenyleg regisztralnom kell magam ehhez? marmint egy szimpla arajanlatot se talalok hol kell feladnom...es mennyibe kerulne.
-
dellfanboy
őstag
mi a legolcsóbb módja 2 darab autógumi Belföldi szállítására? arra jól emlékszem hogy 2 db gumit össze kell csomagolni fóliával? tehát nem kell papírdoboz?
-
dellfanboy
őstag
hogy leheett 2500ft? a posta netcsomag 1150 a legolcsóbb ha postán marad[díjszabás ]
mpl netcsomagot keresd.esetleg nézd meg a foxpost árait az ált olcsóbb mint a posta
-
dellfanboy
őstag
mi a legolcsóbb módja egy 50x40x30-as kb 5kg doboz BP-Veszprém elküldésének? dpd vaterafutárt használthatom mint nem vatera ügyfél?1250ft-ből megúsznám. jól olvasom hogy ebben az esetben nekem kell fizetni a feladás díját is? (tehát optimális esetben én mint eladó megkapom a pénzt a vevőtől (átutalás) majd kifizetem a futárna az 1250 ft-ot és mindenki boldog?)
-
dellfanboy
őstag
van egy webshop ahonnan rendeltem árút és a posta hozza ki. a kérdésem hogy a postásnál lesz mód bankkártyával fizetni vagy csak kp? posta weboldalán nem leltem erről infót.
köszi -
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
és az nem probléma hogy nem vaterá-n adtam fel? jelen esetben a kepesmotor.hu-n hirdettem.
de jól olvasom, hogy feladhatom a csomagot bármelyik postán és akár a címzettnek házhoz is szállítják?ennél csak utánvételes fizetés van amúgy? azt én mikor kapom meg? vagy lehetséges hogy a vevő átutalja az összeget +posta ktg én meg feladom?
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
sziasztok
mi a legolcsóbb módja, hogy a vidéki vevőmnek eljuttasam azt a terméket amit egy aprón feladtam?
[posta]nézem a linken a díjszabást és az expres csomagszolgáltatás 1-2 munkanapos időgarancia-t igénybevehetem mint magánszemély? vagy csak üzleti ügyfelek? mit ajánlotok?
ill. mondtam a vevőnek, hogy előre utalja át a termék árát+ posta ktg.-et ha megérkezik a bankszámlámra és jóváírták akkor ugye 'nem tűnhet el' a számlámról az átutalt összeg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest