Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Közepes: 60 - 70 Ft ( videokártya, hangkártya, FDD, 8cm-es venti ) -
ezt a hülyeséget ki szedte ide össze?
sérülékeny dolgot nyilván nem küldünk légpárnás borítékban sem
egyébként légpárnás fóliával vastagon becsomagolva akár notebookot is lehet küldeni, de azt úgy is kell csomagolni
kínaiak tudják hogy kell csomagolni, magyaroknál sok esetben még nehézségek vannak
a hibás nem te vagy, az eladónak kell(ene) tudnia milyen módon biztonságos a termékének célba juttatása, ez nem olyan történet ahogy sikerül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BaLee
addikt
Rendeltem egy terméket (drágább elemlámpa) Belgium post-al. Kaptam követési számot. Gyanús lett mikor még 2 hét múlva is azt mondta a 17track.net, hogy nincs ilyen tracking, rákerestem a Belga posta nyomonkövetési oldalára, ott meg azt írta a számla, hogy útban Belgiumba...
Már gondolkodtam, hogy érdeklődjek, hogy ez mi a fene, mikor hívnak otthonról, hogy csomagom jött. Nem is gondoltam, hogy ez a csomag lett az, ránéztem a nyomon-követésre, már a magyar posta oldala is hozta, hirtelen felkerült minden állomás. Így sok értelme van a nyomonkövetésnek, ha akkor kerül fel minden infó amikor megkaptam a csomagot...
-
tbalint3
tag
Tökéletesen egyetértek minden szavaddal. Sajnos a nyomkövetés EU-n kívül kb. kalap sz@rt sem ér.
Viszont, ha ebay-en adsz el, akkor van egy trükk, amivel meg tudod nézni, hogy hol jár a csomagod.
Itt már korábban leírtam a mikéntjét: [link]
Amivel biztosan működik: USA (USPS), Kanada (CPC).
Amivel biztosan nem működik: Ausztrália (Auspost) , Német posta (Deutsche post), Orosz posta (Почта России).
Többivel nem volt tapasztalatom.A tértivevényes dologhoz pedig: szerintem pénzkidobás, ebay/paypal úgyse fogadja el bizonyítékként, 10-ből kb. 2-szer talál vissza, és ezek miatt kidobott pénz.
[ Szerkesztve ]
-
tbalint3
tag
Nagyon szívesen.
Egyébként most jól megijesztettél, mert nekem is jön egy német csomagom amit az MPL fog kiszállítani hétfőn. Remélem nem fogják kilopni a tartalmát.
Kicsit off, de azért megkérdezem: téged szoktak értékelni a vásárlók? Én azt figyeltem meg, hogy az amerikaiak közül alig valaki, míg a németek azért rendesen adják a pozitívat. Főleg ha gyorsan postázok azt még meg is említik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest