- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
maccogo
friss újonc
Boldog új évet kívánok!
Segítséget kérek.
Nem vagyok számítógép guru, csak a mindennapokhoz szükséges irodai alkalmazásokat ismerem.
Most lettem gazdája egy Popcorn Hour A-210-es lejátszónak.
Eddig asztali gépen töltöttem le torrentes oldalakról filmeket, amiket kimásoltam pendrive-ra és bedugva a TV USB csatlakozójába néztem meg.
Valaki le tudná ékes magyar szavakkal (kihagyva az angol rövidítéseket és a szakszavakat megmagyarázva) írni, hogy hogyan érjem el, hogy a lejátszón keresztül letöltsek filmeket mondjuk egy jelszóval védett torrentes oldalról (pl. nCore). a saját beépített vinyójára és onnan meg tudjam nézni a TV-n? Nincs házimozi rendszerem, egy egyszerű LCD tévém van, amit HDMI kábellel tudok rákötni a lejátszóra.
A lejátszóba nem volt merev lemez amikor megkaptam, most rendeltem egy SSD-t, ami a közeljövőben megérkezik és be tudom rakni.
Kell-e letölteni hozzá valamit? Amit letöltöttem azt hogyan telepítsem a lejátszóra?
Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá?
Köszönöm előre is a megértő segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- LED világítás a lakásban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged