Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Jaaa, nyelvi közismereti, jóvan összekevertem, a sima nyelvi tárggyal, ami 0 kredites blabla. Látom normálisan leírták.
Ha közgáz1 fenn van, akkor csak plussz 1 közismeretit vehetsz fel nem?
Nekünk is ''gyári'' órarendünk volt első félévben, és azzal fenyegetőztek, ha átrendezzük, letörik a karunkat:DDD.
Én maradok a 30kredit/félév verziónál, 1.ben sikerült a 30, 2.ban csak 25 sikerült, így felvettem 33-t 3. félévre, pedig azt mondogatják, hogy a 3. félév már kissé rázós. -
Elrood
őstag
Mint mondtam, a nyelvi tárgy 0 kredites. (Csak hallkan jegyzem meg, hogy egy csomó nyelvet oktató tanár, ha totál karóra állsz nyelvből, jószívből megadja a 2-st:), de erre ne építs).
Közismereti tantárgyak pedig különbőző nehézségűek, egyébként nem kizárt, hogy ütközni fog pár tantárgyaddal.
(Közgáz1 kötelező, szal azt ne ad le, egyébként is könnyű:) ). -
Elrood
őstag
Igen beleszámít.
Ösztöndíj átlag számolása: ( TantárgyJegye × TantárgyKreditje ) <- ezeket minden tantárgynál megcsinálod és összeadogatod az eredményt, és az egész összeget osztod 30-al, mindig 30-al. Tehát ha van 32 kreditnyi tantárgyad és mind 5-s lesz, akkor 5,3-s ösztöndíj átlagod lesz.
Természetesen ez csak az öszöndíj átlag, a súlyozott átlagnál a megfelelő kreditszámmal kell osztani.
Nem lesz sok +2 tantárgy?
Bár első félévet nem tartom vészesnek, nagyon a 2. se, de nem szabad elbízni magad. 3. félévre már minden rosszat mondtak nekem:).
Aktív témák
- Milyen routert?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Last Epoch
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Windows 11
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi