- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
nem mókoltam semmit. első bekapcsolásnál régiót váltottam. esetleg ami befolyásoló tényező lehetett, hogy direkt nem raktam bele SIM kártyát, és a wifire se csatlakoztam, így a Google fiókba se jelentkeztem be. majd miután láttam hogy van hivásrögzítésem, szépen ment bele a SIM, wifi csatlakozás stb...
szerintem ha bent a SIM, ott ő már tudja, hogy Magyarországon van használva a telefon, wifi csatlakozásnál szintén, ezért hiába állítod thaiföldire nem lesz jó. (ez csak az én tippem) esetleg valaki kipróbálhatná, hogy tényleg így van-e.
-
nyunyu
félisten
-
joelke HU
őstag
-
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
-
detroitrw
addikt
így kéne kinéznie
ezt kell letölteni az áruházbólAmúgy maga az app el se indul?
-
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
-
ginola
addikt
-
detroitrw
addikt
-
mobilizmo
Topikgazda
-
BLeP_i
tag
Nekem ezzel pont most volt egy köröm.
Próbáltam Online azonosítást, minden szépen ment: a személyi beszkennelése, NFC-s beolvasása, hologram detektálása, aztán a szelfinél elhasalt, pedig minden tökéletes volt.
A végén feljött egy videós azonosítás lehetőség.
Kb 5 perc várakozás után be is ugrott egy kishölgy, elkezdtünk adatokat egyeztetni, aztán érzésre már a végefelé járhattunk, mikor valószínű megfagyott a hálózata (nekem stabil net volt végig) és eltűnt minden
Szóval szépen beslattyogtam a kormányablakba és 3 perc alatt aktiváltattam a dolgot. -
ginola
addikt
-
detroitrw
addikt
A progi csak a jogosultsagokat ellenorzi (tehat ebbe nem lehet csalni) ha minden okes akkor elinditja a muveletet. (ettol fuggetlenul erdemes a legujabbat hasznalni).
Nem erted amit irok Neked egy ideje!!
Amikor megtortenik a pc-s jogosultsag keres, akkor utana kell egybol a feloldo progit lefuttatni, es ha kiirja, hogy 72 ora mulva probald ujra akkor minden okes volt.
Ha ezt nem tetted meg akkor ne csodalkozz ha nem fog sikerulni, ill. kezdheted elorol
-
detroitrw
addikt
De probaltad mar azota feloldani?
Mert ha nem akkor nem tudod, hogy a muvelet helyesen futott e le, es vagy helyesen allitottad be a telefont.
Ha minden okes akkor kell, hogy megkapd a feloldo progiba a 72 oras varakozast.Ennek semmi koze a telefon menujenek, mert abba az allapotba fastbootba kell legyen

-
detroitrw
addikt
-
Garsza
veterán
-
detroitrw
addikt
-
Ricardo
titán
-
oli987
tag
Igazából kétféle hivatalos ROM van. A kínai és a globál. Az indonéz, tajvani, európai, török, orosz stb. ROM - ok csak a globál egyes variációi. Ezáltal ami program az európain működik az pl. az indonézen is működni fog.
#357detroitrw : azért indonéz (vagy tajvani), mert ott az alap tárcsázó program a Xiaomi tárcsázó, a hívásrögzítéshez nem kell semmit tenni. (csak bekapcsolni a tárcsázóban) -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
Miért pont Indonéz?
A hívásrögzítéshez egyszerűbb egy kezdő régióváltás, vagy ADB utasítás
és biztos nem lesz probléma a bankolással. -
osonte
őstag
Szia!
Nekem ezzel ment: [link] . Ott le is írtam melyik romot, mire cseréltem.Fontos, hogy megfelelő rom legyen letöltve, hivatalos helyről, mert különben annyi a telefonnak és türelem, illetve pontos időzítés kell hozzá. Én is többször újranéztem a videót, mire felfogtam hogyan csináljam és mit mikor.
-
detroitrw
addikt
-
nyunyu
félisten
-
detroitrw
addikt
-
ginola
addikt
-
SPeti1984
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
-
Pali23
csendes tag
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
-
tomasekbobo
csendes tag
-
tomasekbobo
csendes tag
-
ginola
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia/ Független
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mobilizmo