Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
" ha egy médialejátszót HDMI-vel összekötjük a TV-vel, és ha valaki nem használ külső Hifit, akkor a TV-n megjelenik a hang? "
ugyanez lenne a kérdésem a Samsung, LG és Sony plazma és lcd tévéire is.
batagy elfelejtette megkérdezni a többi gyártót, csak a Panát irta be a kérdésbe
Mi úgy gondoljuk, a többi tv-nek is hasonlóan kell működnie.
Ezt jól gondoljuk, vagy van eltérés egyes gyártók hdmi hang tv-n történő lejátszásában?üdv, Péter
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
válasz szepi77 #2089 üzenetére
szia, olvasom hogy a G20/G30-nál vigyázni kell a beégésre.
Az S30-as az rtl klubtól ugyanugy beéghet, mint a G30, vagy e tekintetben ez egy jobb konstruckió?Ár és tv-nézési szokások:
2-2,5 méterről nézem a tv-t és 42" kategóriából keresek 100-120 körül kapható tv-t de még nem döntöttem el hogy lcd vagy plazma legyen.
Nem feltétlen rohanok megvenni, ráérek áprilisban/májusban is vásárolni, ha akkor lesz jó akció modellváltás miatt.
SD és HD filmet, sok mesét (kisbaba miatt) nézek a tv-n, erős szines logója van a JimJam-nek.
De max 2 órát megy aztán kapcsolok odébb, ilyen használat mellett melyik a jobb választás?Hang és kép:
A hangot a tv szolgáltatja, a szgépen levő filmeket átmásolom médialejétszóra és azt hdmi-vel a tv-vel összekötve nézném a filmeket, hogy amig filmezek a szgépet ki lehessen kapcsolni.Garancia
Ez a legfontosabb talán, úgy láttam a hirdetésekben, hogy néhány gyártó (Pana és Samsung, a többit nem tudom) 5 év garit ad. Most is él ez az akció illetve minden tv-jükre igaz ez?Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
szia,
melyik tv-d van
ez: http://www.panasonic.hu/html/hu_HU/Term%C3%A9kek/Viera+telev%C3%ADzi%C3%B3k/Plazma+TV/TX-P42U30/overview/8461493/index.htmlvagy ez: http://www.panasonic.hu/html/hu_HU/Term%C3%A9kek/Viera+telev%C3%ADzi%C3%B3k/3D+TV/TX-P42UT30/overview/8020669/index.html
?
-
tpeter77
addikt
Szia, szóval TX-P42U30E tipusod van és ebben nincs ghost efektus?
Ebben van ventilátor? Mindig megy vagy képtartalomtól függően ki-be kapcsol? ha este megy a venti, hallani?akkor mégiscsak lehet inkább ilyet veszek és nem S30-ast, mert arról azt írtátok, hogy van rajta ghost még akkor is ha egy komplett focimeccset néztek végig, ami max 2 óra. :S
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
szia,
A kettő közt mi a különbség képminőségben azon kivül h az egyik tud 3D-t is?
TX-P42G30 vs. TX-P42UT30ui.
végülis azon lepődtem csak meg, hogy a középkategóriás tv-ből ha egy gyengébbet fogsz ki, illetve egy belépőkategóriából egy jól sikerültet, akkor a ghost hatás akár a gyengébben lehet hogy kevésbé észrevehető.
Ha gsári defaulton megy az új tv 500 üzemórát, az mennyiben segít a ghost kiküszöbölésében? Ajánlatos gyárin hagyni mindent, esetleg még abból is visszavenni kontrasztot?
Van a tv-kben beépített fénymérő. a fényerőszabályzót hagyjuk dinamikusan vagy maunálisra állítsuk? Erről van egy részletes leírásotok? -
tpeter77
addikt
válasz junkpod #6563 üzenetére
most 107ezerért lehet 42"C3-ast venni, ettől olcsóbban 42" LCD-t nem is tudom árulnak-e és képminőségben más a kettő...
xigris! Mi a múlt héten néztünk meg a MédaiMarktban a tv-ket, a Fashion tv-t néztük és az LCD-n tiszta kockás volt a lányok arca, a plazmákon meg természetesnek tűnt és a sminket is jól lehetett látni.
Egy nő ha erre nem kapja fel a fejét, akkor semmire !!!! -
tpeter77
addikt
válasz Mezga Aladár #6684 üzenetére
szia
egy 42" pana plazma mennyit fogyaszt? Ti már biztos mértétek, kiváncsi vagyok, a kiatalógus egy dolog...
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
A lakóhelyemen (Kazincbarcika, és panel lakás) csak kábeles t-home és upc közül lehet választani. Melyiknek jobb a képminősége?
Nyáron váltok szolgáltatót, ezért kérdezem (parisattal nem vagyok megelégedve) és sajnos a digi még nálunk nem érhető el, kiépítés alatt van, ennek nemtudom milyen a képe a másik kettőhöz képest.Arra is kiváncsi vagyok még, hogy a parabola antennával fogható thome sat-tv minősége hogy viszonyul a többihez. (apósoméknál ilyen megoldás van, faluhelyen nincs kábelre lehetőség)
Kíváncsian várom a válaszaitokat.
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Plazmásoktól érdeklődnék, hogy melyik szolgáltatónak jobb digitális képminősége:
t-home vagy upc?
Nálunk kábelen ezekre lehet előfizetni és olyan csomagot ( boxot ) választanék, amin van HDMI kimenet.Forma1 kapcsán írták néhányan hogy bizony van különbség a két szolgáltató minősége közt, de nem tudom már melyik volt a jobb.
Most arra kérlek kedves plazmások, hogy segítsetek választani.Sajnos nálunk még nincs idig...
Kíváncsian várom a válaszaitokat.
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Panasonic P42UT30 és P42S30 képe 2D-ben teljesen azonos lehet? Még nem láttam egymás mellett ezt a két tipust, de ha az UT30 2D-s képe azonos az S30-aséval, akkor megtaláltam a nekem tetsző tipust.
Egy megerősítést vagy cáfolatot kérnék szépen tőletek ezügyben, addig is majd felhivom a miskolci MM-ot, van-e nekik mindkét tipusból hogy személyesen is megnézhessem öket, de furdalja az oldalam a dolog és remélem közületek lesz, aki tud nekem választ adni...köszi,
Péter -
tpeter77
addikt
Sógromnak és a feleségemnek most nagyon tetszik ez a 3D mizéria, ha a G30-ast venném, lehet idővel én is bánnám, hogy miért nem a 3D mellett döntöttem, most már a tv-k többsége ilyen...
Amúgy ha az S30 vs G30 különbsége elenyésző, akkor inkább az UT30-at választanám.
Még ezeket sem láttam egymás mellett, mert annó a G30 egy külön sarokba volt téve távol a S30 U30 C3 tv-ktől. -
tpeter77
addikt
válasz dgyuri0123 #8202 üzenetére
Igen, ismerős dilemma: műszaki cikket sosem jó venni, mindig kijön egy jobb többet tudó, esetleg olcsóbb kivitel 1-2 év múlva
-
tpeter77
addikt
átgondoltuk, tényleg inkább maradjon a 2D mert ha arra gondolok hogy 1,5-2 órán keresztül szemüveggel kell nézni a tv-t azért a néhány 3D film végett...
amúgysem bírom a szemüveget elviselni, szerencsére 1/1-es a szemem, pár éve a szgéphez készíttettem tükröződés mentes lencsés szemüveget, de alig volt a szememen annyira zavar.Jó lesz az a S30 vagy G30 majd meglátom a pénztárca mennyire nyílik ki
-
tpeter77
addikt
Én pedig most szembesültem vele hogy nem 1 hanem 2 év hűséggel kötötték be tavaly a kábeltv-t úgyhogy még 1 évig maradnom kell a Parisatnál
Nem tudja vki hogy a digi merre felé bővíti szolgáltatásait? Ezt hogy lehet megtudakolni hogy X városba mikor fogják a digit kiépíteni? -
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Újra elgondolkoztam a tv vásárláson, és kicsit elbizonytalanodtam a feleségem tv-nézési szokásai miatt azon, hogy plazmát vagy lcd-t vegyek.
Több órán keresztül nézi ugyanazt a gyerekcsatornát a babával, és elbizonytalanodtam.Eddig a Pana P42S30 és a P42G30 plazmák a fő jelöltjeim.
Tudnátok olyan LCD tv-t ajánlani, ami SD tv adást nézve olyan képminőséget tud produkálni, mint a plazma?
Még a most kapható lcd-k feketéje is csak sötétszürke fekete helyett, vagy már van elfogadható már köztük?
80% SD tv adást néznék, 20% HD ami a jövőben lehet 50-50% arányú lesz, tehát fontos a hagyományos tv adás minősége számomra.Remélem nem túl off a hozzászólás. Ha az lenne, kérem helyezzétek át a neki megfelelő topikba.
Várom válaszaitaokat.
üdv, Péter -
tpeter77
addikt
válasz dgyuri0123 #8582 üzenetére
van olyan univerzális táv, ami Asus médialejátszó, STB táv és Panasonic plazma távirányító közül legalább kettőt kiválthat?
-
tpeter77
addikt
Hurrá! a Harmony 300 ismeri mindegyik eszközöm távirányítóját! Szuper!
Ez azt jelenti, hogy nem kell felprogramozni? Vagy ezt mindenképp meg kell tenni?[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
szia,
adtál egy jó ötletet és most néztem:
G30-nak egyedül a HDMI4 csatija van oldalra helyezve, a többi hátul van,
U30-nak minden hdmi csatlakozója hátra felé néz, annak nincs oldalt ilyen bemenete.Ezért 8-10 centire legalább el kell állnia a tv-nek a faltól. Ami nem is baj, mert jót tesz a szellőzésnek.
-
tpeter77
addikt
válasz Mezga Aladár #8709 üzenetére
semmi gond, majd kimoderálják
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
50" tv-k közül és 150ezer Ft-ból melyik a legjobb választás most?
Márkától függetlenül jöhet LG, Samu, Pana ... -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Segítséget kérnék azoktól, akik nemrégiben vettek 50" Panát.
Meg tudnátok mondani, hogy a doboz hány centi magas volt? Remélem befér a kocsiba és nem kell kiszállíttatnom
Egy 90 centi magas fotelt vittem el a múlt hónapban anyósomnak, ha a tv doboza ennél nem több, akkor győztem -
tpeter77
addikt
sziasztok,
TV falra rögzítéséről kérdeznék. Ez a tartó tetszett meg és a felszereléséről érdeklődnék.
Úgy szerelném fel, hogy minél erősebben tartson, a tv-t dönteni nem fogom.
Jól gondolom, hogy a függőleges elem középpontja a tv hátán lévő két lyuk középpontjához kell essen? Tudom leírni nehezebb, mint megcsinálni
Először a függőleges elemet kell a tv hátára rögzíteni, majd rácsúsztatni oldalról a sínre - így képzelem el felszerelést.
Esetleg máshogy kell?[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
Sziasztok!
150 körül keresnék 50U30-at
Ma körbeérdeklődtem 50U30 terén, a MM-ban 170ezer, a madaras áruházban 179 ezer, és itt lehet pluszban vásárolni 2-3 év garanciát.
Az árgépen egy boltban( AV Land) 149 ezer...a baj csak az hogy ott 2 év garival árulják, és nem is lehet a garanciát meghosszabbítani....
Felhivtam a Pana shop-ot ott náluk is lehet garit bőviteni, de ott is nagyon drága 170 körül van azt hiszem. az hogy lehet hogy a viszonteladóknál az egyiknál lehet hosszbb garit venni, a másiknál nem? A Panánál azt mondták hogy ők máshonnan szerik be valószinű....
Olyan boltot keressek akik a magyar panán keresztül szerzik be, de ott is gondolom drágább lesz, mint akik esetleg egyenesen külföldről?
Tudtok olyan boltot ajánlani, ahol 170 alatt kapható ez a model és meg lehet hosszabbítani a garit 2-3 évvel?Köszi, Péter
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Szerintetek a Samsung PS51D550 ( jelenleg 195k ) plazmát júniusban az az EB alatt várhatóan le fogják akciózni 170 környékére?
Mert akkor lehet, hogy akkor inkább ezt venném, mint a P50U30-at (a képminőség terén azt írtátok nincs nagy differencia)... Szóval most ezen filózok -
tpeter77
addikt
U30-ra három hdmi-t kötnék, de csak 2 csatlakozója van.
Ha egy ilyen HDMI elosztót használok, rontani fog-e a képminőségen?
szeretném a szgép monitorát és a médiaplayer kimenetét rákötni a kettes hdmi bemenetre.
( az első számú hdmi bemeneten a STB lenne ) -
tpeter77
addikt
válasz tpeter77 #9205 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, ez jó lesz nekem?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
20km-ről haza lehet vinni autóban lefeketetve a plazma tv-t? Eladó szerint igen, ha óvatosan vezetek, nem lesz gond (nincs csak 1-2 kis kátyú de azt fejből tudom hol van és ki tudom kerülni).
A kérdés az, hogy csak állítva szíllítható a plazma, vagy 20 perc alatt hazavihetem-e gond nélkül lefektetve.kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ingyen kellene, de tegnapra