Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Katterr #125730 üzenetére
hát, én BF alatt vettem egy 55-ös C2-t. Azóta már nem is a filmeket és játékokat nézem, hanem azt, hogy mennyire g@cire szép minden!
Nyilván nem jobb 1,5x, de azért nem véletlenül kerül valami általában 1,5x annyiba, mint más. Kérdés, hogy a "marketing-faktor" Neked megéri-e a felárat.
OLED TV topicban (ahova javaslom ugorj be) mindneki jó szívvel ajánlotta a C1/C2-t, ahogy itt is, szóval nekem a sok pozitív visszajelzés, és egy élő szemrevételezése az egyik emag üzletben megadta azt a plusszt, hogy ezt nyugodtan meg merjem venni, és nem fogom később megbánni!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
fogtunder
nagyúr
válasz Katterr #125730 üzenetére
én pont most váltottam egy 55Q80T-ről 65LG C11-re, azért nem mondom, hogy ég és föld.
fényerőben pl egyértelműen jobb a Samsung, viszont a local dimming zónák aránylag alacsony száma és az OLED technológia miatt a C11 HDR tartalmakban jóval erősebb. színekben szerintem nem történt világmegváltás. ugyanakkor az is lényeges, hogy a Sasmung évről évre ront kicsit a Q80 szérián, szóval a mostani Q80 se olyan lesz már, mint az R széria volt. az meg eléggé ciki, hogy csak 1db HDMI2.1-es port van a Samsungokon.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Maxtreme
addikt
válasz Katterr #125728 üzenetére
Esetleg nézz rá a Hisense uledekre is. Jóval olcsóbb mint az oled, és valahol a led és az oled közt van képminőséget tekintve. A fekete pl itt is majdnem korom fekete, sőt igazából nem csak majdnem.
kis infó rólaNekem is uledes Hisensem van, és imádom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Geresics
addikt
válasz Katterr #125854 üzenetére
én PC-hez HyperX Cloud Alpha-t használok, és szerintem zseniális az ár/érték aránya!
Múltkor volt máshol kérdés, és oda is bedobtam tippként, és többen hasonló pozitív véleménnyel jeleztek vissza róla! Amúgy itt kaptam a tippet én is a Vezetékes FEJhallgatók topikban!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
.LnB
titán
válasz Katterr #126328 üzenetére
Ezt nem így kell felfogni, hogy félsz tőle, vagy kérdés legyen ez számodra.
Leülsz, megfogod a kontrollert, és játszol. Nem kell ezen agyalni.
Millióan használják, tökéletes elégedettséggel. Nem kell ettől félni, ki van az találva.Aki azt mondja, hogy nem tud kontrollerrel játszani, az hazudik. És nem is akar kontrollerrel játszani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest