Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras.Imre
csendes tag
Üdv! A GT Sport day one editionhoz kapott kódot tovább lehet adni a játékkal együtt, ha már felhasználtam? Asszem 250000kreditet meg pár avatárt tartalmazott.
-
Andras.Imre
csendes tag
A Last of Us Left behind megéri a 890Ft-ot? (Az alapjáték még nincs meg, de végigviszem) 23-án lejár az akció
-
Andras.Imre
csendes tag
válasz danielgalaxy #161707 üzenetére
Köszi hogy szóltál, igen nekem a ps4 remastered lesz.
-
Andras.Imre
csendes tag
SW Battlefront 1-el játszanak még multiban?
Asztalin nagyon szerettem, de a sok csíter...
A 2 már annyira nem jött be. -
Andras.Imre
csendes tag
Csak érdekességképpen:
2018-as PS4 PRO még abban az évben Thermal Grizzly Conductonaut-al kezelve. Gondoltam eljött az idő az újrapasztázásra. A képek azután készültek hogy átsikáltam alkohollal. Ez a folyékony fém maradéka, kb belediffundált az anyagba. Ugyanez megy majd vissza mert nagyon elégedett voltam vele. -
Andras.Imre
csendes tag
válasz Dinomano #282214 üzenetére
Ami ezekben van (Ps4 pro) ilyen gumilap szerű cucc, ráadásul sokkal kisebb mint a memória…
Én Thermal Grizzly padot raktam bele 1.5mm ez sztem tökéletes, bár a gyárinál kb minden jobb.
Van még az alaplap hátoldalán is, azt is erre cseréltem, meg amit sokan mondanak, a hdmi chip is kapott belőle.A folyékony fém helyett most ptm7950 van a procin, itt nem vettem észre különbséget.
-
Andras.Imre
csendes tag
válasz Cyborg #282224 üzenetére
Ha jó minőségű padokat veszel nagyon sokáig bírja, nem lesz vele gondod sok-sok évig. A 2mm már sok lesz én is csak azért raktam bele 1.5mm padot mert a grizzly elég puha, felveszi a formát.
Nekem a Kryonaut nem jött be, használtam laptopban egy ideig de előjött a “pump out effect”.
A noctua nt-h2 sokkal jobban bírta sűrűbb az a cucc.
De ha ügyes vagy ott van a ptm7950 elvileg örök élet, csak szívás telepíteni. Most már kb mindenhol ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic V2 fél év után
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest