Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso85
tag
Sziasztok.
Teljesen új vagyok a konzol-os világban.Tudna valaki segíteni esetleg privátban,hogy használt gép vásárlásánál mire kell figyelni?Egyáltalán érdemes-e? -
zso85
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.Még alszok rá,de szerintem meghoztam a döntés.Nem top gémer szeretnék lenne tényleg kikapcsolódás miatt szeretném.Sajnos már nem vagyok fiatal,mindent mérlegelve tényleg kényelmesebb lehet fotelből tv-n keresztül játszani,mint monitoron.Vásárlás előtt mindenképp kipróbálom.Ha boldog tulaj leszek,jelentkezek még a fórumon.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. -
zso85
tag
Köszönöm a választ.Igen,pontosan a folyamatos piszmogás miatt,és a fejlesztgetés miatt szeretném a Pc-t félretenni .Úgy gondolom hogy egy konzol teljes mértékben megfelelő lenne,de tényleg az irányításától nagyon tartok.Volt régen egy ps3-om de online-ba nem tudom elképzelni milyen lehet,főleg az fps játékok amivel játszani szeretnék.
-
zso85
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy Ps4-es konzolt vásárolni,de nem tudom milyen módon tudok vele online multiplayer-ben játszani (black ops)?Van e rá valami lehetőség hogy egérrel és billentyűvel tudjak játszani?Vagy inkább maradjak a pc-nél?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Kendek