Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vorontsov

tag

Érdemes ránézni a hozzászólásokra:
    Szerintem itt a magyar volt aki ezt tette, akivel játszottam és voltak érdekes barátai akik mások fiókjait használták és elvették.
    Szerintem engemet bejelentettek és onnantól kezdve bannolnak,mert nem adtam oda a fiókomat bosszúból.Az emberi kéz közvetlenül mozgatja a karaktert míg inputnál van időeltérés.
    De én pl infrában is tudok játszani így olyan mintha hőkamerás változattal játszanék.

Oda aki árulja annak oda kéne írni bizonyos játékoknál tiltást okozhat mert kifejezetten pubg mobile hoz kerestem:nem a tiltás az én elmebajom hanem 7 évig engedtek játszani utolsó karakterem 2 éves volt,szerintem magyar emberek állnak mögötte akiknek meséltem róla és jelentettek engemet.
    Kéne egy leÍrás ami hozzáfér az általam használt eszközökhöz amiből az ő rendszerük tud következtetni arra hogy én billentyűt és egeret használok,nem tudom miből találták ki ill ki adott ezen információ elérésére engedélyt,mert én biztosan nem.
    Számomra mindig nem derült ki hogyan vettek észre.
    Amit ők kérnek játékletöltés és futtatás során ott ilyesmit nem láttam hozzáférést kérne a társított eszközeim névsorához,monitorozásához stb.
    Amiből ők kinyerik ezt az információt.

A leírásban az input eszközök használata tiltva lenne nem láttam:
    PUBG MOBILE

PUBG MOBILELevel Infinite amiket nem én írtam.
    Bans[edit]
    On 2 September 2020, the Ministry of Electronics and Information Technology banned PUBG Mobile in India amid the 2020 China-India skirmish. Following this, Tencent Games terminated all services for users in India on 30 October 2020.
    On 6 May 2021, Krafton announced the relaunch of the game in India, following the ban imposed by the Government of India. Krafton published the game in the country as Battlegrounds Mobile India (BGMI), which can only be accessed by users in the country. In 2022, BGMI was removed from the Play Store and the Apple App Store as per orders from the Indian Government due to an alleged data leak to Chinese servers, however the game could still be played and installed using an .apk file.[34][35] On 19 May 2023, Krafton publicly announced BGMI was being relaunched for a trial period after a 10-month long dispute.[36] The game was finally re-released on May 27 for Android users and May 29 for iOS users. However, on both the platforms, it was playable only after May 29.
    Az emulátorok miért nincsenek alapon tiltva hiszen azokat is egér billentyűzettel játszák.
    pubg mobile emulator

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés