Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
Érdemes ránézni a hozzászólásokra:
Szerintem itt a magyar volt aki ezt tette, akivel játszottam és voltak érdekes barátai akik mások fiókjait használták és elvették.
Szerintem engemet bejelentettek és onnantól kezdve bannolnak,mert nem adtam oda a fiókomat bosszúból.Az emberi kéz közvetlenül mozgatja a karaktert míg inputnál van időeltérés.
De én pl infrában is tudok játszani így olyan mintha hőkamerás változattal játszanék.Oda aki árulja annak oda kéne írni bizonyos játékoknál tiltást okozhat mert kifejezetten pubg mobile hoz kerestem:nem a tiltás az én elmebajom hanem 7 évig engedtek játszani utolsó karakterem 2 éves volt,szerintem magyar emberek állnak mögötte akiknek meséltem róla és jelentettek engemet.
Kéne egy leÍrás ami hozzáfér az általam használt eszközökhöz amiből az ő rendszerük tud következtetni arra hogy én billentyűt és egeret használok,nem tudom miből találták ki ill ki adott ezen információ elérésére engedélyt,mert én biztosan nem.
Számomra mindig nem derült ki hogyan vettek észre.
Amit ők kérnek játékletöltés és futtatás során ott ilyesmit nem láttam hozzáférést kérne a társított eszközeim névsorához,monitorozásához stb.
Amiből ők kinyerik ezt az információt.
A leírásban az input eszközök használata tiltva lenne nem láttam:
PUBG MOBILEPUBG MOBILELevel Infinite amiket nem én írtam.
Bans[edit]
On 2 September 2020, the Ministry of Electronics and Information Technology banned PUBG Mobile in India amid the 2020 China-India skirmish. Following this, Tencent Games terminated all services for users in India on 30 October 2020.
On 6 May 2021, Krafton announced the relaunch of the game in India, following the ban imposed by the Government of India. Krafton published the game in the country as Battlegrounds Mobile India (BGMI), which can only be accessed by users in the country. In 2022, BGMI was removed from the Play Store and the Apple App Store as per orders from the Indian Government due to an alleged data leak to Chinese servers, however the game could still be played and installed using an .apk file.[34][35] On 19 May 2023, Krafton publicly announced BGMI was being relaunched for a trial period after a 10-month long dispute.[36] The game was finally re-released on May 27 for Android users and May 29 for iOS users. However, on both the platforms, it was playable only after May 29.
Az emulátorok miért nincsenek alapon tiltva hiszen azokat is egér billentyűzettel játszák.
pubg mobile emulator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest