Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Kissé késői a válasz, de hátha jó lesz legközelebb: a kiegészítőnek (esetedben kontroller) minden probléma nélkül működnie kell. A hardver hardver, itthon is, meg mindenhol máshol is
Ha nem kapnád meg a csomagot, akkor írsz a play-asias teamnek, és ha semmi más megoldás nincs, akkor valószínüleg újrapostázzák neked. Legalábbis én már elég sokszor rendeltem különböző országokból, és egyszer volt hasonló (invisible Shield kapcsán). Ott egyből küldték ismét.
Én korrekt helynek ismertem meg a PA-t, nem hiszem, hogy gond lenne. Persze ha lenyúlja a posta, az nem az ő hibájuk - ilyen helyzetben érdemes a postással elbeszélgetni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MÁS: kissé leült a topik, pedig vannak ám jó árak mostanság is.
Arra gondoltam, hogy ha úgy adódik, hogy van egy-egy jobb vétel, akkor azt beírom ide, hátha valakinek jól jön
Ma kettő ilyet is tudok mondani:
Splinter Cell: Double Agent $19.90 (Xbox360)

[L:http://www.play-asia.com/SOap-23-83-9ybb-71-dx-77-4-49-en-15-too+human-84-j-70-3c04.html][/Too HumanL] $9.90 (Xbox360)

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)