- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
"Igen, az egy kategória alá tartozó skillekből egyszerre csak egyet tudsz használni"
De akkor ennek nem sok értelme van. Miért dobnám el a plusz életpontot egy nyavalyás gránátért. Még a plusz töltény sem ér annyit. Meg kellett volna oldaniuk, hogy legalább 2-t felhasználhassak ezek közül...
Más: A jetpack-nek az első upgade-je, (ami nem a plusz benzin+gyorsabb visszatöltés) az mire jó?
-
crey
addikt
Ráadásul a gyakorlottabb ligh assaultos egy MAX-ot is simán kinyír, ha elég ügyesen kezeli a jetpacket (engem már nyírtak ki így, mikor MAX páncél volt rajtam. Kis huszár szó szerint átugratott a hátam mögé, mire meg tudtam fordítani a gépet, addigra a rongyosra lőttek).
Persze azóta már van taktikám erre is ha meglátom a JetPacket egyből el kezdek hátrálni és lövök felfelé - úgy meg gyorsan leszedem.

Arról nem is beszélve, hogy általában sokkal könnyebb light assaulttal beszivárogni, mint bármelyik másik karakterrel (hiába "láthatatlan" a sniper, közelharcban nagyon is látható).
Új hozzászólás Aktív témák

- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest