- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Most milleren csak hossinon volt élet, 2 kontinens lockolva, a másikon meg pangás. Hossint tényleg szép lett, jól ki lehetne használni lighttal, de mostanában azt vettem észre, hogy nagyon sok ellenségnél lassan már két tár kell mire kinyúl, meg olyan gyorsan mozognak ide oda, hog egyszerűen nem lehet követni. De persze engem messziről két-három lövésből leszednek, meg sima irányzékkal olyan pontosan céloznak, hogy ihaj, én meg a 4x scopeal nem bírom eltalálni. Meg a köd, én nem látok semmmit, de engem persze messziről kiszúrnak.
Ja bio labot elcseszték, a középső torony legtetejére nem lehet felmenni, csak az oldalsó részen lehet megállni, így bárki simán leszed, esély nincs elmenekülni. Thx SOE, csak akkor minek a torony?
Szóval jó lenne ez a Hossin, csak van pár olyan dolog, ami miatt inkább lehet hanyagolom a játékot.
PS2=

Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest