Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest