Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest