- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- YouTube
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest