- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Ez van. A ponthatár az ponthatár és azért van, hogy el tudják dönteni, ki megy át és ki nem. Aki egy ponttal kevesebbet ér el, az semmiben nem különbözik attól, aki tízzel kevesebbet ér el. Nincs teljesítve a követelmény és kész. Ezt elbuktad. Miért nem lehet ebbe beletörődni? Legközelebb jobban készülsz.
-
laxius_
tag
Szoval NEM ADTAK MEG AZ 1 PONTOT.
Kicsit merges vagyok. Most megyek megint penteken.
Csoppet morci vagyok.
Amugy arra is elkertek 8000 forintot hogy megfellebeztem, de azt nem adtak vissza.
Ha most sem lesz meg, akkor nemtudom mit csinalok. Szerintem akkor max megcsinalom a kozepfokot, aztan viszlat.
Tucc jobbat? :)
Talan most meglesz. Nem tudja valaki elore a feladatokat? :)))
Fizetek erte sokat :)) -
Husky
aktív tag
Régen a Rigó játszotta ezt az emberekkel, szinte mindenkit 1-2 ponttal húztak meg. Viszont a fellebbezés-javítás helyben volt, így természetesen nem döntöttek maguk ellen... :)
Ha kiküldik, imho van esélyed.
(Tapasztalatom sajna nincs, én csak honosítottam anno egy sima FCE-t, abba nem kötöttek bele...) -
laxius_
tag
Szoval kedves barataim.
Kerdesm a kovetkezo.
Felsofoku Pitman nyelvvizsgan voltam, szobelin.Megjott az eredmeny, es 17 pontos lett, 18tol megvan, magyarul csak 1 pont kell. Megfellebbeztem. 8000ft. De ha megadjak visszakapoma penzt.Angliaba kuldik ki a kerelmemet. Szerintetek megadjak az 1 pontot?
Volt mar valakinek hasonlo?
Koszonom a helpet.
Most meg izgulhatok 1 honapig.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Chrome
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest