Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Sziasztok! Sikerült Pipo s1 tabletre felraknom ezt a pikuntu linuxot, de nincs rajta wifi, nincs ötletetek hogy hogyan tudnék én ezen wifit beállítani rá? Mert egy update sokat segítene a gépen. De az is csoda hogy országon belül, csak nekem sikerült felrakni erre a táblagépre egy linuxot. itt van a video:
ami nem megy vele jelenleg: Wifi, kellene egy driver alá. de a telepítés menete is homályos még.
A kijelzőt be kéne jobban állítani, mert nem 800X480 hanem valamilyen Vga mód.ha ezt a két dolgot meg tudnám oldani, lenne egy komoly linuxos táblagépem.
táblagépem egy: Pipo s1. két processzoros,. 1600mhz. 1gb-ram quadcore.
Aki tudna segíteni nekem a telepítésben azt nagyon meg tudnám köszönni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest