Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

localhost Közösségépítő Fogadatlan prókátor vagyok! 
 Ma (megint) Bobmasterrel ebédeltem, Ő azt a bizonyos fekete PHP könyvet keresi, de ha más ajánlatotok van csörögjetek rá, (száma az üzenetében), mert mint írta nem nagyon van netközelben, mint azt mostanában vehettük észre.
 Segítőszándék rulezzzzzz!
- 

napos2600 tag azt nem tuttam hogy imigyen nem megy:) 
 www.inertia.hu most eppen nem megy de amikor igen a forumban felismeri a linkeket automatikusan!:)
- 

napos2600 tag a link amit irtam onnan le lehet tolteni mindenfele verziot akar magyarul is! 
 kozvetlen link <a href=http://www.php.net/download-docs.php>http://www.php.net/download-docs.php</a>
 konyvet max a php24ora alatt c.-t tudnam adni ha koll:)
- 

localhost Közösségépítő Search result: 
 Sorry, 0 item(s) found in our Library. Try again!
 Search another? [Yes] [No] :o
- 

napos2600 tag http://www.php.net/docs.php 
- 

BobMaster senior tag Üdvözlet! 
 Nos, a feladat, amit magamnak állítottam fel sajnos túlmutat a JavaScript lehetőségein (vagy csak én vagyok nagyon hüje :) ), PHP + MySQL combo lenne a konzultációk alapján a nyerő. Szóval bele kell vessem magam a sűrűbe a nulláról. Ajánlották nekem a PHP fekete könyvet, de most nem tudok könyvre áldozni. Ugye átmenetileg (amíg szert teszek egy saját példányra) valaki tudja egy kicsit nélkülözni a fent említett dokumentációt, esetleg másikat javasolni. Akinek vannak gyakorlós, kommentezett forrásai, szintúgy boldoggá tudna tenni.
 Bp-i prohardveres cimbik, bennetek minden reményem, eljövök érte. Mivel ritkán vagyok netközelben, megköszönném ha telefonon értesítenétek. 30/351-5624. Köszi.
 Nem vendégkönyv és nem fórum a feladat :)
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest