Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Fogadatlan prókátor vagyok!
Ma (megint) Bobmasterrel ebédeltem, Ő azt a bizonyos fekete PHP könyvet keresi, de ha más ajánlatotok van csörögjetek rá, (száma az üzenetében), mert mint írta nem nagyon van netközelben, mint azt mostanában vehettük észre.
Segítőszándék rulezzzzzz! -
napos2600
tag
azt nem tuttam hogy imigyen nem megy:)
www.inertia.hu most eppen nem megy de amikor igen a forumban felismeri a linkeket automatikusan!:) -
napos2600
tag
a link amit irtam onnan le lehet tolteni mindenfele verziot akar magyarul is!
kozvetlen link <a href=http://www.php.net/download-docs.php>http://www.php.net/download-docs.php</a>
konyvet max a php24ora alatt c.-t tudnam adni ha koll:) -
localhost
Közösségépítő
Search result:
Sorry, 0 item(s) found in our Library. Try again!
Search another? [Yes] [No] :o -
napos2600
tag
http://www.php.net/docs.php
-
BobMaster
senior tag
Üdvözlet!
Nos, a feladat, amit magamnak állítottam fel sajnos túlmutat a JavaScript lehetőségein (vagy csak én vagyok nagyon hüje :) ), PHP + MySQL combo lenne a konzultációk alapján a nyerő. Szóval bele kell vessem magam a sűrűbe a nulláról. Ajánlották nekem a PHP fekete könyvet, de most nem tudok könyvre áldozni. Ugye átmenetileg (amíg szert teszek egy saját példányra) valaki tudja egy kicsit nélkülözni a fent említett dokumentációt, esetleg másikat javasolni. Akinek vannak gyakorlós, kommentezett forrásai, szintúgy boldoggá tudna tenni.
Bp-i prohardveres cimbik, bennetek minden reményem, eljövök érte. Mivel ritkán vagyok netközelben, megköszönném ha telefonon értesítenétek. 30/351-5624. Köszi.
Nem vendégkönyv és nem fórum a feladat :)
Aktív témák
- Autós topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Pánik a memóriapiacon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Maps
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest