- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szívesen!
Várj, egy kicsit elszégyellem magam, mert cucka kolléga azt mondta, dádá lesz, mert úgy írtam választ, hogy nem mérlegeltem egy cseppet sem, hogy az a hozzáállás, hogy ha nem minden szempontból kifogásolhatatlan a válaszoló megoldása, akkor bele se kezdjek. Ja, nem, mégsem.
Valahogy le tudom ejteni, ha neked megoldotta a problémádat.
Legközelebb meg majd legfeljebb rábízzuk a kollégára a megoldást. Majd ő megírja a tutit. De igazából nem akarom folytatni a kakaskodást, mert tök értelmetlen, de azért a kellemetlenkedését itthagyta nekünk rossz utóízként a kolléga.
Na, visszatérve: cseppet sem tökéletes a megoldás sem "szépség" szempontjából, ahogy a többiek "finoman" céloztak is rá, de a lényeg egyelőre, hogy menjen, majd írd meg, mire jutottál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged