Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, én is adtam rá esélyt, hogy ettől még lehet titkosítva, ezért is gondoltam, hogy előbb megkérdezlek titeket.
Akkor ha jóindulatot feltételezünk, szimplán csak nem túl elegáns megoldásról van szó.Köszi a válaszokat
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
A minap beregisztráltam egy oldalra, a regisztrációkor megadott adataimat mail-ben visszakaptam. De meglepve tapasztaltam, hogy a jelszót is visszaküldték...
Ez azt jelenti, hogy nem titkosítva tárolták el?
Ha így van, akkor ez amatőr dolog.
Viszont a jogszabályi oldaláról tudtok valamit? Arra lennék kíváncsi, hogy kötelező lenne-e nekik titkosítva tárolni? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Én elsősorban bp-n keresek egy php programozót, akinek van szabad kapacitása. Ért az OOP-hez és használ valamilyen keretrendszert(pl: laravel, codigniter, stb). Egy saját projektről van szó, ami kb. egy webshop szintjén lehet.
Azért írok itt, mert a fórumon esetleg lehet egy megbizható régi motorost találniVagy ha tudsz ajánlani valakit, azt is jó.
Részletek privátban, kösziui: a weblap készítés topic-ba már írtam, de hátha azt nem mindenki követi, szóval előre is elnézést a duplázásért
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest