- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
válasz
dipeti #18667 üzenetére
Erre a problemara sikerult egy felettebb egyszeru megoldast talalni. Symfonynak van egy [Translation] componentje. Baromi egyszeru a hasznalata. En YAML-ben csinaltam egy dictionary-t mert az tunt a legatlathatobbnak.
-
dipeti
senior tag
Köszönöm mindannyiotoknak!!! Sokat segítettetek!
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Lelkes amatőrként egy elég nagy kihívás elé állítottak.
Adott egy weboldal, ami egyetlen .html-ből áll, semmi backend nincs mögötte, csak csilivili stylesheet és js animációk. Lényegében egy prezentáció az egész oldal. (Vagy van az ilyesmi oldalakra valami szakmai elnevezés, ami lényegében csak markup, js és css-ből áll?)
Szóval az az igény merült fel, hogy ez az oldalt többnyelvűsíteni kellene. Igazából ötletem sincs merre induljak, ugyanis soha nem csináltam még ilyet. Kétféle ötlet merült fel bennem:
1. Kell egy nagy template az oldalból, hozzá csinálni kéne egy backendet ami éppen aktuális igényeknek megfelelően az adott nyelven rendereli ki a templatet. Gondolom ehhez valami adatbázis is dukálna.
2. A másik, hogy egyszerűen ahány nyelv, annyiszor duplikálom azt az egyetlen oldalamat, és szépen átírogatom az összes contentet arra a nyelvre. És mikor vált a user nyelvet, akkor csak az adott .htmlt megkapja.Nálam sokkal okosabb fórumlakók! Tudnátok vmi tanácsot adni merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest