- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
válasz
dipeti #18667 üzenetére
Erre a problemara sikerult egy felettebb egyszeru megoldast talalni. Symfonynak van egy [Translation] componentje. Baromi egyszeru a hasznalata. En YAML-ben csinaltam egy dictionary-t mert az tunt a legatlathatobbnak.
-
dipeti
senior tag
Köszönöm mindannyiotoknak!!! Sokat segítettetek!
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Lelkes amatőrként egy elég nagy kihívás elé állítottak.
Adott egy weboldal, ami egyetlen .html-ből áll, semmi backend nincs mögötte, csak csilivili stylesheet és js animációk. Lényegében egy prezentáció az egész oldal. (Vagy van az ilyesmi oldalakra valami szakmai elnevezés, ami lényegében csak markup, js és css-ből áll?)
Szóval az az igény merült fel, hogy ez az oldalt többnyelvűsíteni kellene. Igazából ötletem sincs merre induljak, ugyanis soha nem csináltam még ilyet. Kétféle ötlet merült fel bennem:
1. Kell egy nagy template az oldalból, hozzá csinálni kéne egy backendet ami éppen aktuális igényeknek megfelelően az adott nyelven rendereli ki a templatet. Gondolom ehhez valami adatbázis is dukálna.
2. A másik, hogy egyszerűen ahány nyelv, annyiszor duplikálom azt az egyetlen oldalamat, és szépen átírogatom az összes contentet arra a nyelvre. És mikor vált a user nyelvet, akkor csak az adott .htmlt megkapja.Nálam sokkal okosabb fórumlakók! Tudnátok vmi tanácsot adni merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest