Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Keress egy nagy adatbázist, és számoltasd meg valamilyen feltétel után, hány darab rekord van benne. Utáne tedd meg ugyanezt EXISTS-cel. Na, látod?!

Nyilván, ha kell neki minden post, és nem csak az, hogy van-e benne, akkor okés, csak nem nyálaztam vissza, mi volt a lényeg, csak odáig láttam, hogy true / false jön ki belőle.
Egyébként, ha én ORM-et fejlesztek, akkor akár azt ics megcsinálhatom, hogy módosítom on-the-fly a query-t, hogy az adatbázis számolja össze az összes sort, ne pedig a memóriában történjen meg ugyanez. Tetszik érteni?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen! Így sikerült is megoldani, reggel már fel is töltöttem

-
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, hogy ocsmány. Még nem csináltam ilyet, tehát most próbálkozom összehozni valamit.

Ezért is érdekel más véleménye/tanácsa.Index.php-n a $row['id'] visszaadja az adott elem azonosítóját. Mert ugye listázva vannak az elemek ab-ból, tehát így simán visszaadja az azonosítót, majd csinál egy pl. fav_1 session változót.
fav.php-ban meg megvizsgálja változókat és ha van egyező, tehát van fav_1 és true-n van akkor kiírja."(A fav.php-dben van egy $row az adatbázis-lekérés eredményét megjelenítő cikluson belül, de annak ehhez köze nincs.)"
Index.php-ben is nyilván van ilyen ciklus, csak az kimaradt a kódból és onnan jön a $row['id']Így működik ahogy akarom, felveszi a listába és onnan el lehet küldeni e-mail-ben.
De akkor egy ilyet, hogyan/milyen technikával lenne célszerű megoldani?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest