- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #8910 üzenetére
Nem igazán értem, miért kellene feltétlenül limitálni. Sehol nem írta, hogy az example.com/archive/2011/01/27 oldal megnyitására csak egyetlen darab postnak kellene megjelenni - na meg miért is feltételezzük, hogy aznap csak egyetlen cikk íródott...
"Nem tudom, hogy a count() mit csinál a háttérben"
Nem Kohanáztam soha, de nem nehéz kitalálni, hogy a count a query által visszaadott vagy érintett sorok számát jelenti...
És ja, kb. 5 másodperces Guglizás alapján ki is derül: [link].A lényeg: mivel egy napon nem feltétlenül csak egy cikk készülhetett, ezért nem hiszem, hogy korlátozni kellene a lekérdezés eredményét (legalábbis eddig erről nem volt szó), így a count teljesen jó annak eldöntésére, hogy van-e egyáltalán eredménye a lekérdezésnek...
===
(#8909) cAby : finoman szólva ocsmány a kód (Te kérdezted meg a publikumot
), és azt sem értem, mitől működik nálad úgy, ahogy akarod (sanszos, hogy nem is úgy működik, ahogy kellene), amikor teljesen indefinit, hogy a form elküldésével melyik valamit akarod a kedvencek közé tenni.
Az index.php-dben meg vidáman használod a $row['id']] változót, ami számomra teljesen ismeretlen, hogy honnan kéne, hogy valami valós értéket kapjon. (A fav.php-dben van egy $row az adatbázis-lekérés eredményét megjelenítő cikluson belül, de annak ehhez köze nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- PlayStation 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged