- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21719 üzenetére
SELECT- el szeretném kikérni, csak nem sikerül.
Azt a php oldalt szoktam olvasni, de egy árva szavacskát se értek onnan.Én most nem tudom elmagyarázni, de ezt a példát ha megnézegeted, szerintem érteni fogod:
$db = new SQLite3('auth.sqlite');
$sql = "SELECT user_id, username, opt_status FROM tbl_user";
$result = $db->query($sql);
$row = array();
$i = 0;
while($res = $result->fetchArray(SQLITE3_ASSOC)){
if(!isset($res['user_id'])) continue;
$row[$i]['user_id'] = $res['user_id'];
$row[$i]['username'] = $res['username'];
$row[$i]['opt_status'] = $res['opt_status'];
$i++;
}
print_r($row);Sqlite: azt írtátok az 1 file és ezért könnyű biztonsági mentést csinálni.
Ez mondjuk igaz.
2 teljesen készt már eldobtam.
Akkor ez lesz a 3ik...Ha egyszer megírtad SQLite-hoz, onnantól nem nehéz átírni MySQL-hez. Nem kell eldobnod az egészet.
Akár a Copilot is átírja neked 2 perc alatt, ha szépen kéred...Fogalmam sincs támogatja e. Azt hittem ez alapból benne van a php-ban. Mert erről volt szó.
Igen, igen, csak ugye engedélyezni kell az .ini fájlban, és ha alapból nincs engedélyezve, akkor te azt nem tudod megcsinálni az ingyenes tárhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged