- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
A dupla ciklus totál fölösleges, egy for ciklus elég. Tudod a kezdő és a végső minta hosszát, így substr() függvénnyel azt is meg tudod mondani, hogy tetszőleges i. pozicióban kezdődik-e a start minta vagy a vége minta.
Az általam írt programhoz hasonlóan:- ha találsz egy start-ot, akkor beállítod a jelző változót, hogy éppen egy keresett szóban vagyunk (ezt én ott $inw-nek hívtam), a ciklusváltozót pedig úgy állítod át, hogy a ciklus következő iterációjában a szó első betűjét dolgozza fel. Tehát ha i. helyen megtalálja az n hosszú mintát, akkor i=i+n-1
- ha találsz egy vége pattern-t, akkor már nem vagyunk keresett szóban, a ciklusváltozót úgy állítod, hogy köv. iterációban a vége pattern utáni első betűt dolgozza fel.
- ha a fentiek nem igazak, akkor a jelző változó függvényében rakod be a kimenetre a karaktert.Tulajdonképpen ugyanaz, mint amit írtam, csak két ellenőrzést kell kicserélni benne (ott ugye csak azt néztem, hogy a " karaktert talált-e a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest