Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz Sk8erPeter #17952 üzenetére

Én áttúrtam a neten, kipróbáltam legalább 5 különböző plugint, de csak arra elment 2-3 óra, hogy egyáltalán levadásszam őket, mivel ma már sehol sem találni 1.5-höz plugint vagy komponenst. Ez az egy volt, ami működött. Ennek is vannak beállításai, lehet ki/bekapcsolgatni ezt azt (megjelenjen-e a Joomla 1.5 regisztráció alatt, jelszóemlékeztetőkor, stb.), de Virtuemart-ra vonatkozó dolgokat pont nem. Van az osolcaptcha.php mellett egy "nonCoreForms" nevű mappa, abban pedig a "virtuemart.php" fájl (ennek másoltam be a kódját az első üzenetemben), ez az, ami a Virtuemart-os Captcha megjelenítéséért felel. Ha a PHP-t törlöm vagy átnevezem, akkor nem is jelenik meg Virtuemart alatt a Captcha egyáltalán.

Azt még kifelejtettem, hogy elvileg meg lehetne hívni a captcha-t PHP-val is, ezt írja a plugin, de ez se működik. Azaz működik, beilleszti a képet és a field-et, de nem validál, akár kitöltöm, akár nem továbbenged. Pedig ez lett volna a másik ötletem a problémám megoldására.

For adding captcha in other forms
    Just put
    <?php
    global $mainframe;
    //set the argument below to true if you need to show vertically( 3 cells one below the other)
    $mainframe->triggerEvent('onShowOSOLCaptcha', array(false));
    ?>
    in the HTML of the form where you want the captcha to show

Betettem a regisztrációs űrlap aljára kézzel, megjelent, de ha nem írtam be semmit akkor is sikeres volt a regisztráció :(

Új hozzászólás Aktív témák