Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Sk8erPeter #17952 üzenetére
Én áttúrtam a neten, kipróbáltam legalább 5 különböző plugint, de csak arra elment 2-3 óra, hogy egyáltalán levadásszam őket, mivel ma már sehol sem találni 1.5-höz plugint vagy komponenst. Ez az egy volt, ami működött. Ennek is vannak beállításai, lehet ki/bekapcsolgatni ezt azt (megjelenjen-e a Joomla 1.5 regisztráció alatt, jelszóemlékeztetőkor, stb.), de Virtuemart-ra vonatkozó dolgokat pont nem. Van az osolcaptcha.php mellett egy "nonCoreForms" nevű mappa, abban pedig a "virtuemart.php" fájl (ennek másoltam be a kódját az első üzenetemben), ez az, ami a Virtuemart-os Captcha megjelenítéséért felel. Ha a PHP-t törlöm vagy átnevezem, akkor nem is jelenik meg Virtuemart alatt a Captcha egyáltalán.
Azt még kifelejtettem, hogy elvileg meg lehetne hívni a captcha-t PHP-val is, ezt írja a plugin, de ez se működik. Azaz működik, beilleszti a képet és a field-et, de nem validál, akár kitöltöm, akár nem továbbenged. Pedig ez lett volna a másik ötletem a problémám megoldására.
For adding captcha in other forms
Just put
<?php
global $mainframe;
//set the argument below to true if you need to show vertically( 3 cells one below the other)
$mainframe->triggerEvent('onShowOSOLCaptcha', array(false));
?>
in the HTML of the form where you want the captcha to showBetettem a regisztrációs űrlap aljára kézzel, megjelent, de ha nem írtam be semmit akkor is sikeres volt a regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest