- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #16183 üzenetére
Na szóval... kipróbáltam
parancsbólhelyettparancssorból futtatni.. minden jól működik... egyébként most, hogy hazaértem van kód is... remélem most jön az a rész, hogy egy pillantás alapján megmondja valaki a probléma okát és én megfogadom (megint
), hogy nem rakok fel kérdést kód nélkül...
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #16183 üzenetére
Miután írtad már megértettem csak azért nem próbáltam még ki mert eddig csak egy telefon volt nálam... egyébként, hogy biztos legyen: cmd-be beírom azt a sort kicserélve az elérési útvonalakat (phpt gondolom a wamp mappájában kell keresnem) aztán enter ozt' lássuk mi lessz? A másik dolgot ( a cron tesztelését) is ki fogom próbálni (biztos ami biztos) de gondolod, hogy az nem elég, hogy egy error_log fájlba megkapom a PDO által hajított kivételt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest