- gerner1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #14975 üzenetére
"Ez talán még jobb is, mint a pointer.
"
Ezt meg hogy érted, hogy "jobb, mint a pointer"?"Ezek után gyakrabban fogom alkalmazni, ahol ennek szükségét érzem.
"
Hát azért nem kell ennyire megörülni neki, akkor használd, ha valóban szükséges, erőltetni nem kell. -
válasz
Szerintem ezt csak extrém esetben. Ha a spórolás a célod akkor nem hiszem, hogy sokat nyernél vele.
-
moltam88
tag
válasz
Délután találtam még egy érdekes dolgot, de csak most tudtam utána nézni:
A referencia szerinti paraméterátadás nagyobb objektumok, tömbök esetén jelentősen gyorsabb mint az érték szerinti. Korábban a jobb teljesítmény elérése céljából nagy figyelmet kellett erre fordítani a paraméterátadás módjának, viszont PHP 5.0 bevezetésével megjelent a copy on write technika, melynek lényege, hogy az érték szerint átadott paraméter nem másolódik le a hívás pillanatában. A másolás lusta módon történik, csak abban az esetben, ha módosításra, írásra kerülne sor.
ForrásHivatalos dokumentációban pedig itt szerepel.
Szerintem így nem kell nagyon foglalkoznod a referencia szerinti paraméterádással, ha csak nincs rá kifejezetten szükséged.
Ez nekem is új dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest