Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz Swifty #11870 üzenetére

Benevezek én is a versenyre, várom a zsűri véleményét :DD
    Ez egy függvény, ami egy tömböt ad vissza, elemei html táblázatok (ugye gondolunk arra, hogy talán el szeretné őket helyezni az oldalon). További előnyei, hogy nem csak 3 oszlopra működik, mellékhatásmentes és el lehet olvasni (azt az egész képernyőt betöltő sorodat hamarabb újraírom, mint hogy értelmezzem, mit csinál).
    [link]
    Ja, és normál esetben elég nagy fasság ilyen függvényeket írni, legalábbis mvc-ben a függvény első fele az m vagy a c dolga (ízlés dolga), a második fele pedig a v-é.

• Sk8erPeter

nagyúr

Jobb lett volna, ha korábban jössz konkrét ellenvéleménnyel a problémával kapcsolatban, és nem csak annyi látszik az egészből, hogy Te most jól "megaszontad". :)
    A hsz.-ek száma max. annyiból számít, hogy utal arra, mennyire látsz bele mondjuk a fórum működésébe, mennyire vetted fel a fórum ritmusát. Ha egyből azzal kezded a tevékenységedet, hogy beoltasz embereket, hogy most már aztán hallgassanak el, milyen alapon merészelnek itt túl magasszintű társalgást folytatni a nyelv rejtelmeiről, akkor az úgy elég érdekesen veszi ki magát. De ha egy kicsit jobban belegondolsz, nem értesz ezzel egyet?
    Nem tudhatom, neked túl magas-e a dolog, vagy nem, mert fogalmam sem lehet a tudásodról, eddig csak annyit láttam belőled, hogy beszóltál, hogy legyen vége a témának, mert ez a topic elsősorban szerinted a kezdőknek szól (pedig sehol nincs ilyen szabály, legfeljebb Te így képzeled el, pedig nagyon gáz lenne), ebből a szemrehányásból pedig nehéz arra következtetni, hogy vágod a témát (de ettől még penge is lehetsz benne).

Kódból most csak egy sort emelnék ki:
    if(($split=explode(';',$line))!==FALSE)$tables[$split[0]][]=array((isset($split[1])?$split[1]:''),(isset($split[2])?$split[2]:''),(isset($split[3])?$split[3]:''));

Szerintem az ilyen szinten bedrótozott megoldások nem túl jók, nem lehet megváltoztatni, hány elem érdekes, és akkor már ilyen ismétlődő dolgok helyett (végül is 3-szor írod le ugyanazt) ciklusban kellene feldolgozni az adatokat.

• PazsitZ

addikt

Valóban, nem szólítottál meg.
    Elnézést kérek, nem gondoltam át ezt a dolgot, csak sebtiben belevágtam a válasz linkbe. Így történhetett az meg, hogy reagáltam a hozzászólásodra.
    Becsszó, ígérem vigyázok, többet iylen ne történjen. :R

U.i.: Semmit nem vettem magamra csak kifejtettem, hogy nem értek egyet és kérdést fogalmaztam meg, amire látom nem megy a válasz. Jah, de persze, hát nem szólítottál meg. :(

Új hozzászólás Aktív témák