- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Swifty #11870 üzenetére
Benevezek én is a versenyre, várom a zsűri véleményét
Ez egy függvény, ami egy tömböt ad vissza, elemei html táblázatok (ugye gondolunk arra, hogy talán el szeretné őket helyezni az oldalon). További előnyei, hogy nem csak 3 oszlopra működik, mellékhatásmentes és el lehet olvasni (azt az egész képernyőt betöltő sorodat hamarabb újraírom, mint hogy értelmezzem, mit csinál).
[link]
Ja, és normál esetben elég nagy fasság ilyen függvényeket írni, legalábbis mvc-ben a függvény első fele az m vagy a c dolga (ízlés dolga), a második fele pedig a v-é. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Swifty #11870 üzenetére
Jobb lett volna, ha korábban jössz konkrét ellenvéleménnyel a problémával kapcsolatban, és nem csak annyi látszik az egészből, hogy Te most jól "megaszontad".
A hsz.-ek száma max. annyiból számít, hogy utal arra, mennyire látsz bele mondjuk a fórum működésébe, mennyire vetted fel a fórum ritmusát. Ha egyből azzal kezded a tevékenységedet, hogy beoltasz embereket, hogy most már aztán hallgassanak el, milyen alapon merészelnek itt túl magasszintű társalgást folytatni a nyelv rejtelmeiről, akkor az úgy elég érdekesen veszi ki magát. De ha egy kicsit jobban belegondolsz, nem értesz ezzel egyet?
Nem tudhatom, neked túl magas-e a dolog, vagy nem, mert fogalmam sem lehet a tudásodról, eddig csak annyit láttam belőled, hogy beszóltál, hogy legyen vége a témának, mert ez a topic elsősorban szerinted a kezdőknek szól (pedig sehol nincs ilyen szabály, legfeljebb Te így képzeled el, pedig nagyon gáz lenne), ebből a szemrehányásból pedig nehéz arra következtetni, hogy vágod a témát (de ettől még penge is lehetsz benne).Kódból most csak egy sort emelnék ki:
if(($split=explode(';',$line))!==FALSE)$tables[$split[0]][]=array((isset($split[1])?$split[1]:''),(isset($split[2])?$split[2]:''),(isset($split[3])?$split[3]:''));Szerintem az ilyen szinten bedrótozott megoldások nem túl jók, nem lehet megváltoztatni, hány elem érdekes, és akkor már ilyen ismétlődő dolgok helyett (végül is 3-szor írod le ugyanazt) ciklusban kellene feldolgozni az adatokat.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Swifty #11870 üzenetére
Valóban, nem szólítottál meg.
Elnézést kérek, nem gondoltam át ezt a dolgot, csak sebtiben belevágtam a válasz linkbe. Így történhetett az meg, hogy reagáltam a hozzászólásodra.
Becsszó, ígérem vigyázok, többet iylen ne történjen.U.i.: Semmit nem vettem magamra csak kifejtettem, hogy nem értek egyet és kérdést fogalmaztam meg, amire látom nem megy a válasz. Jah, de persze, hát nem szólítottál meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest