Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"fokozatosan jövök le a cuccról"
Kitartás, minden csak akaraterő kérdése! 
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Öhm, a DIC-hez tudnál adni tutorial anyagot? Megleltem a te írásodat is, de úgy igazából nem bírtam felfogni...
Lehet, kell egy kis idő.
Amúgy van különbség a sima dependency injection és dependency injection container között?A final-t pedig én azért tartom jónak (most kis mongodbs kitérővel ugyan, de Java-t rágom át újból) mert a Java-nál volt erről szó, hogy minden osztályból, amiből nem képzünk további alosztályt, azt érdemes final-ba rakni, hogy ne képezzenek belőle alosztályokat/alpéldányoka. Így megakadályozható, hogy futási időben a hierarchiában felette lévő osztályokhoz hozzáférjén...
Bár eddig még Yii-nél csináltam pár ilyen kis alkalmazást, ott még nem jelzett hibát, de majd meglátom, mit hozz a jövő ez ügyben
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kitartás, minden csak akaraterő kérdése! 
.