Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"fokozatosan jövök le a cuccról"
Kitartás, minden csak akaraterő kérdése! 
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Öhm, a DIC-hez tudnál adni tutorial anyagot? Megleltem a te írásodat is, de úgy igazából nem bírtam felfogni...
Lehet, kell egy kis idő.
Amúgy van különbség a sima dependency injection és dependency injection container között?A final-t pedig én azért tartom jónak (most kis mongodbs kitérővel ugyan, de Java-t rágom át újból) mert a Java-nál volt erről szó, hogy minden osztályból, amiből nem képzünk további alosztályt, azt érdemes final-ba rakni, hogy ne képezzenek belőle alosztályokat/alpéldányoka. Így megakadályozható, hogy futási időben a hierarchiában felette lévő osztályokhoz hozzáférjén...
Bár eddig még Yii-nél csináltam pár ilyen kis alkalmazást, ott még nem jelzett hibát, de majd meglátom, mit hozz a jövő ez ügyben
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kitartás, minden csak akaraterő kérdése! 
.