Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
tényleg ennyire bonyolult lenne a mysql kódolás kiküszöbölése? vagy csak localhoston ennyi problémás, pl a drupalban sincs ilyen

amit írtál a session-ra nem volt jó, mert mindig belépve maradtam, kicsit olvasgattam és kiderült azért mert nincs kezdeti értéke,helyen most így néz ki:
if (!isset($_SESSION['belepett']) or ($_SESSION['belepett']!== true))

PazsitZ: kicsit összetettebb rendszerre gondoltam először is, amin vannak ellenőrzések
igaz itt is még a php4-re volt írva és pl az ereg már nincs benne az 5-ben, ezt ki is cseréltem preg_match-re, viszont ez sem 100-as még.
elvileg a nick ellenőzrésben nem szabadna engednie az ékezetes karaktereket mégis megengedi.elseif(!preg_match("/^[a-zA-Z\-\_áéíóöüóűÁÉÍÓÖÜŐŰ]/", $adatok['nick' ]))
{
return "A nickben csak a magyar ábécé kis - és nagybetűi, a számok, illetve a _ és - jelek engedélyezettek";
break;
}
elseif($adatok['email'] == (!preg_match("/^[_\.0-9a-z-]+@([0-9a-z][0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,6}/",$adatok['email'])))
{
return "Hibás e - mail cím!";
break;
}de szerintem itt csak egy sima kódolási gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest