Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Rendben, java servletnel rendben van. Hiszek neked. Abban az esetben egy desktop alkalmazashoz hasonloan programozhatsz?
''Pici trükk...'' - igen, trukk. Nem azt mondtam, hogy nagy, hanem azt, hogy trukk. Nem tudom, egy alkalmazasszerver hogy azonositja a usereket a hatterben, de gyanitom, hogy hasonloan, mintha kezzel oldanam meg a problemat. Az, hogy ezt levettek a programozok vallarol, orvendetes. Ettol meg tartom azt, hogy egy C++/Java programozo mindenfele webes eloismeret nelkul csak nez, mint borju az uj kapura, amikor meglat egy session szocskat. (felteve, hogy nem egy alkalmazasszerveren csucsul, ugye?!)
''legelső tömegszámítógépek is időosztásosak voltak már, könnyedén azonosították a különböző termináljaikat'' - na neee mooond. Talan mert erre voltak kitalalva, nem ugy, mint a http.
Most befejeztem az offolast. Nem sok ertelmet latom ennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest