Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Rendben, java servletnel rendben van. Hiszek neked. Abban az esetben egy desktop alkalmazashoz hasonloan programozhatsz?
''Pici trükk...'' - igen, trukk. Nem azt mondtam, hogy nagy, hanem azt, hogy trukk. Nem tudom, egy alkalmazasszerver hogy azonositja a usereket a hatterben, de gyanitom, hogy hasonloan, mintha kezzel oldanam meg a problemat. Az, hogy ezt levettek a programozok vallarol, orvendetes. Ettol meg tartom azt, hogy egy C++/Java programozo mindenfele webes eloismeret nelkul csak nez, mint borju az uj kapura, amikor meglat egy session szocskat. (felteve, hogy nem egy alkalmazasszerveren csucsul, ugye?!)
''legelső tömegszámítógépek is időosztásosak voltak már, könnyedén azonosították a különböző termináljaikat'' - na neee mooond. Talan mert erre voltak kitalalva, nem ugy, mint a http.
Most befejeztem az offolast. Nem sok ertelmet latom ennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- potyautas: Vágyak
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest