- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''emlékszem, jópár hónapja volt itt a topikban egy arc aki php-ban akart valamilyen oop-s webes keretrendszert készíteni, hogy meggyorsítsa a munkát, és azt találta ki, hogy minden html tag-nek külön osztályt ír. ez tipikusan olyan eset, amikor tudja az illető, hogy hogyan kell osztályokkal dolgozni, csak arról nincs fogalma, hogy tulajdonképpen mire is jó az oop és hogyan érdemes alkalmazni. na pl. ezért kell c++-ban kezdeni ezt, nem pedig php-ban.''
- ezt kikerem magamnak. Elkeszitettem a keretrendszert, egyik munkamban hasznaltam is: [link]
Az OOP-t pedig nem php-ban tanultam, hanem C++ -ban, valamint Java-ban, ezen kivul pedig hasznaltam meg Smalltalkban, C#-ban.
Teljesen tisztaban vagyok, mi az az OOP, alkalmazni is tudom. A PHP-ben talan azert hasznaltam a megszokottol kicsit maskepp, mert teljesen mas dolog PHP-ben meg mondjuk Javaban objektumorientaltan gondolkodni es programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest