Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''emlékszem, jópár hónapja volt itt a topikban egy arc aki php-ban akart valamilyen oop-s webes keretrendszert készíteni, hogy meggyorsítsa a munkát, és azt találta ki, hogy minden html tag-nek külön osztályt ír. ez tipikusan olyan eset, amikor tudja az illető, hogy hogyan kell osztályokkal dolgozni, csak arról nincs fogalma, hogy tulajdonképpen mire is jó az oop és hogyan érdemes alkalmazni. na pl. ezért kell c++-ban kezdeni ezt, nem pedig php-ban.''
- ezt kikerem magamnak. Elkeszitettem a keretrendszert, egyik munkamban hasznaltam is: [link]
Az OOP-t pedig nem php-ban tanultam, hanem C++ -ban, valamint Java-ban, ezen kivul pedig hasznaltam meg Smalltalkban, C#-ban.
Teljesen tisztaban vagyok, mi az az OOP, alkalmazni is tudom. A PHP-ben talan azert hasznaltam a megszokottol kicsit maskepp, mert teljesen mas dolog PHP-ben meg mondjuk Javaban objektumorientaltan gondolkodni es programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Diablo IV
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest