Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''emlékszem, jópár hónapja volt itt a topikban egy arc aki php-ban akart valamilyen oop-s webes keretrendszert készíteni, hogy meggyorsítsa a munkát, és azt találta ki, hogy minden html tag-nek külön osztályt ír. ez tipikusan olyan eset, amikor tudja az illető, hogy hogyan kell osztályokkal dolgozni, csak arról nincs fogalma, hogy tulajdonképpen mire is jó az oop és hogyan érdemes alkalmazni. na pl. ezért kell c++-ban kezdeni ezt, nem pedig php-ban.''
- ezt kikerem magamnak. Elkeszitettem a keretrendszert, egyik munkamban hasznaltam is: [link]
Az OOP-t pedig nem php-ban tanultam, hanem C++ -ban, valamint Java-ban, ezen kivul pedig hasznaltam meg Smalltalkban, C#-ban.
Teljesen tisztaban vagyok, mi az az OOP, alkalmazni is tudom. A PHP-ben talan azert hasznaltam a megszokottol kicsit maskepp, mert teljesen mas dolog PHP-ben meg mondjuk Javaban objektumorientaltan gondolkodni es programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest