Új hozzászólás Aktív témák

• Odiepapa

csendes tag

Sziasztok,
    ket kerdesem lenne Hozzatok.

numero uno:
    mail paranccsal kuldok levelet a serverrol es az a gondom, hogy a sender cime nem igazan az, amit en szeretnek. Ha jol tudom, akkor a php.ini-ben lehet meghatarozni a felado email cimet.

[mail function]
    ; For Win32 only.
    ;SMTP = localhost
    smtp_port = 25

; For Win32 only.
    ;sendmail_from = admin@valami.hu

; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i").
    sendmail_path = "/usr/sbin/sendmail -t -i"

A win32-es serverrel nem is lenne gondom, de jelenleg a server Unix alapu es nem tudom hogy hova kell behelyettesiteni az admin@valami.hu cimet.

numero duo:
    ha betoltok egy website-ot, akkor az index.html fog automatikusan bejonni. Ebben nekem nincs php-m, hiszen nem php file, ezert framekkel kell bohockodnom, hogy az index.php-t behozzam az oldalra es azt cserelgessem egy-egy gombnyomasra.

A kerdesem az lenne, hogy meg lehet-e oldalni, hogy kikeruljuk az index.html-t, hogy egybol a php file jojjon be (hiszen nincs sok funkcioja a html filenak)? Vagy esetleg ebbe a html file-ba bele tudok-e illeszteni php scriptet, hogy azzal mukodjon?

Azert kerdezem, mert a keywords-oket es minden okossagot a php tartalmazza es a google ido utan ugyis a php-t fogja elonyben reszesiteni, hiszen mindenki azzal dolgozik.

numero duo and a half:
    a firefoxban latom a php filenal a valtozokat a bongeszosorban. Ki lehet ezt iktatni valahogy, hogy ne latszodjon, csak konstans az index.html vagy hasonlo, vagy inkabb nevezzem el a beszedes valtozoimat valami trukkos szamozasra, hogy senki se ertse csak en?

Valaszotokat elore is koszonom,
    udv,
    Odie

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés