- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
Lassabban, Mester!
Mit, hova, miért?
Az általad gépelt kódot írjam be a navigációs panelbe?
Vagy biggyesszem az URL mögé,
hogy http://kishonlapom/submit.php?stype=p photogallery.phpMod: Helyesbítek: galéria megvan, albumom is van, miniatűröm is, de nem tudok képet hozzáadni.
-
Imy
veterán
A PHP fusin becsomagolt dolgon belül vannak különböző könyvtárak....
van egy olyan könyvtár, hogy php files....azt megnyitom, és azt kell a tárhelyszolgáltatás gyökerébe másolni?
Vannak olyan könyvtárak, amelyek upgrade nécven vannak, azok a frisítések. Azok tartalmaznak 1-1 upgrade.php file-t, azzal mit kell tennem? -
net84
őstag
a global-ba bant van, de nem hajlandó kiírni magyarul, még úgy sem, ha az angol-ra rámásolom a magyart
nem lehet, hogy a freeweb.hu lesz a ludas ezekben? mail sem megy, ez sem frissül, a beillesztett avatarra is egyelőre X van, ftp elég gyakran megszakad... reggelek egyet az uw-ra holnap és feltöltöm oda, hátha jobb lesz, ezt meg töröltetem
[Szerkesztve] -
net84
őstag
thx
a dátumbeállításnak azon részét megcsináltam, csak szerettem volna magyar hónapokat
az órát ideiglenesen leszedtem, egyelőre nemlényeges, ha később felrakom, akor meg szerintem egy szép designeset jobb felső sarokba integrálok
a news-t ugyis szét kell szednem a hírek miatt, hát akkor kipucolom már belőle azt is, igaz most nem látszik az sem
köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest