Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
végül visszamondtam az új braun series 7 rendelésem, mert neten utána olvasva kiderült, hogy rosszabb, mint az előző series 7, amit eddig használtam, viszont azt szétszedtem, kitakarítottam, kiszárítottam, és működik
A kérdésem: Néztem hozzá (Braun Series 7 740S-7) tisztító állomást, de nem találok sajna, csak már az újhoz, ami visszafelé nem kompatibilis.
Hogyan érdemes tisztítani? Eddig csak csap alatt elmostam, eltöröltem, de bevízkövesedett sajna, amire rápattintom a fejet, és szeretném msotmár jobban karbantartani.
Olvastam, hogy több féle olajat is ajánlottatok, azt simán veszek, de az a szennyeződéseket a rezgő részekről nem fogja leoldan
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
Braun series 7 borotvám 6 év után megadta magát, mit érdemes most megvenni?
Elég érzékeny az arcom, jó minőséget szeretnék, illetve olyat, mai már tisztító állomásos, mert anno még nem azzal vettem, és nem könnyű azért higénikusan tartani.
Vizes, borotvahabos arccal szoktam borotválkozni (a mostanit is lehetett így használni).
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, testszőr nyírásra (kar, mellkas leginkább, nem túl sűrű) hagyományos pengés borotva helyett milyen testszőr vágó ajánlott? (bocsi, ha rossz topik)
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, 70e forint körül milyen borotvát éri meg venni?
Most braun waterflexet használok, ez kb. 30-ba kerül újjonann, series 9-et néztem dokkoló nélkül, de az már 85-be kerül. A series 7-nél meg nem találtam meg a friss, dokkoló nélküli változatot, ahhoz dobna valaki egy linket? A braun honlapján nem találtam apontos típus neveket.
Illetve mennyivel jobb a series 9 a 7-hez képest, illetve ezek a waterfelxhez képest mennyire lennének előrelépések?
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, a ti tanácsotokra vettem kb. másfél évvel ezelőtt Braun WaterFlex WF2s borotvát. Nagyon meg vagyok elégedve vele, csak mostanra elkopott a feje, a Braun írja is ahonlapján, hogy 18 havonta kellene fejet cserélni rajta.
Ami a kérdésem: Ehhez a borotváoz melyik fej is jó, a honlapjukon nem tudok eligazodni:
Illetve a megfelelő fejet honnét tudom majd megvenni?
-
Dreadloord
senior tag
Végre megjött és kipróbálhattam az új borotvám: BRAUN WATERFLEX WF2s
Nagyon jó, 3 napos borostát gond nélkül levitte nyakon is, semmi irritáció, pajeszvágója is korrekt, ja és mindezt szárazon
Előző villanyborotvámmal kb 12 perc volt a borotválkozás, ezzel meg kb. 5.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Namelesske #6159 üzenetére
Köszi a tippeket, nekem a BRAUN WATERFLEX WF2s [link] egy fokkal szimpatikusabb,
Philips AT750/16-ről váltok, gondolom érezhető lesz a különbség (?) (a mostanim kopott is már, a nyakamat tépi 3 napos borostával is, irritációt okoz). -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, belépő szintű braun villanyborotváról váltanék komolyabbra.
40K lenne a keret, ennyiért gondolom már elég korrektet lehet kapni, tudnátok ajánlani 1-2-őt? Elég érzékeny a bőröm, szóval nem az az elsődleges, hogy nagyon rövidre vágja, hanem, hogy ne irritálja, ne húzza a szőrt az arcomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...