- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv a klubban!
30 ezerért 9-es széria vágófejes jóvétel. Sok Amazon kommentet olvastam róla, jó hogy az Aldi behozta ezt az olcsó különkiadást.
Teszteltem szárazon, aztán preshave-vel is. Jó eredményt hozott nyakamon is, ami nekem macerás. Már nem kell külön Gillette-tel igazítani nyakamon, nem hagyott ott szálakat.
Tegnap vettem Nivea sensitive cool gélt is, majd kipróbálom azzal is, utána Nivea balzsam. Most el akarom hagyni az alkoholos preshave és aftershave arcszeszeket. Télen kikezdték a bőrömet. Kár, mert a preshave szinte felállítja a szálakat a borotvának és így nem kell többször átmenni ugyanazon a területen, főleg nyakon segít sokat.
Pech a webshopos "élményed" nekem semmi gondom nem volt velük. Novemberben 40% kuponnal új fogkefét vettem tőlük az is spéci kiadás volt ami máshol nem volt. Hozták pár napon belül, regisztrálást is elvégeztem. Most a borotva blokkját is feltöltöttem a Philips fiókba a két év garanciához, ha elkeverném digitálisan is megvan. Kopp-kopp ne legyen rá szükség.
"rendelés végén eldobja a fizetést" esetleg nem zavarnak be böngésző bővítmények, letiltott sütik? másik gépen is próbáltad?
Tisztítás: elolvastam a manualt, én úgy vagyok vele havi egynél többször nem szívesen szedném szét teljesen. Minden második használat után csap alatt (langyos víz) megjáratom pár másodpercre, hetente befújom tisztító spray-vel. 2,5 évet minimum szeretnék kihozni a vágófejből heti négy borotválkozással.
petipetya: ettől én is tartok vajon mennyire bírja a szétpattintgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest