- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerjoco
tag
Helló! Én egy rezgőkéses braun borotván gondolkodom. Eddig sima borotvával borotválkoztam, de nem igazán vált be mert igen erős az arcszőrzetem és nem túl faszán viszi. Volt egy tízezer forint körüli philips körkéses borotvám, az se szedte le rendesen és volt, hogy rángatta a szőrt. Fél év után meg nagyon legyengült a motorja. Most olyan 20-40 között néznék borotvát és eddig a 340s és a 380s-t néztem ki magamnak. Fontos, hogy géllel is tudjam használni, mert így nem pattogok ki tőle annyira, meg praktikusabb, nyáron az izzadt bőrömön tologatni. A kérdés, hogy ezek elég erősek lesznek-e, ahhoz hogy levigye a 3 napos borostát. Ha nem akkor ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest